Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek megengedjem?

Szerintetek megengedjem?

Figyelt kérdés

A lányom 13 éves. Szerintetek megengedjem neki, hogy nyáron ilyen kis orrkarikát rakasson, mint Kesha (ugye jól írom?)?

38N

2011. ápr. 20. 14:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Amikor én szerettem volna orrpiercinget ilyen fiatalon, akkor apám azt mondta hogy olyat lehet, mint a bikáknak.

Középre egy nagy karika, és akkor ha rossz vagyok annál fogva majd bevezet engem a szobámba. XD

szerintem ne.

2011. ápr. 21. 09:13
 22/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ne. Max. 1-2 év múlva, ha akkor is szeretné.
2011. ápr. 21. 10:12
 23/31 anonim ***** válasza:

később megbánná! :/

szerintem mond el neki,h ez nem szép.később meg megmarad a hely,meg minden...

2011. ápr. 21. 10:47
 24/31 anonim ***** válasza:
Nem engedném még túl fiatal hozzá.
2011. ápr. 21. 12:25
 25/31 anonim ***** válasza:

Neee máár!! 13 évesen nagyon brutál lenne. :O Kamasz létemre tudom, hogy mindig az kell, ami a többinek még nincs, és minél hamarabb annál jobb, de ha én látnék egy zsenge kis 13 évest, ORRKARIKÁVAL (:O, jesszus) az orrában, tuti meglenne róla a véleményem...

Még ne.. Majd.. úgy.. 2-3 év múlva.

L/16

2011. ápr. 21. 13:57
 26/31 anonim ***** válasza:
Ha nagyon akarná,a karikát nem engedném meg de csak egy pici kis gyöngyöt az orrába megengednék.Nincs ebben semmi rossz.Ja és mondd meg neki hogy fizesse ki magának:)
2011. ápr. 21. 14:37
 27/31 anonim ***** válasza:

NE!

Kicsit bajok lesznek ám vele ha már most ilyen dolgok vannak. Nem tudom én nem vagyok az a tipikus jó gyerek de engem azért neveltek/nek annyira h ilyen a fejembe meg se fordul tizennégy éves létemre.

egyébként arról a karikáról mindig az jut eszembe ahogy a tehenek orrába szokot lenni az a vmi és arra kötik a kötelet. xddd

2011. ápr. 21. 23:19
 28/31 A kérdező kommentje:
Csak nyárra szeretné. Azt mondtam neki, hogyha majd betölti a 14-et, elkísérem és rakathat, ha még mindig akar. Csak szegényke nem nagyon érti, hogy miért nem lehet, mert mindig azzal jön, hogy az apjának is egész hátas meg mindkét karján félkaros tetkó van, orrkarika, nekem is az egyik lábam teljesen ki van varrja és ki van szúrva az orrom, akkor neki miért nem szabad. Mindig elmagyarázom, hogy mi se 13 évesen csináltattuk mindezt, a piercinget oké, mi is tizen- egypár évesen, de a tetoválásokkal vártunk.
2011. ápr. 22. 09:28
 29/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a karika nagyon nőietlen! Ha már mindenáron piercinget szeretne az orrába, egy kis pötty bőven elég lesz. :) Az nőiesebb, mint egy karika.

26/L

2011. ápr. 25. 13:58
 30/31 anonim válasza:

tőletek látja:) szerintem ez tök jó,hogy ilyen fiatalosok vagytok,én összetettem volna akét kezem két ilyen szülőért :D

szerintem csináltassa meg:) a tetkót meg majd később kb 18 évesen engedjétek neki,mert most egy mese figurát varratna magára...amit meg is unna vagy passz....

2011. ápr. 26. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!