Szerintetek megengedjem?
Figyelt kérdés
A lányom 13 éves. Szerintetek megengedjem neki, hogy nyáron ilyen kis orrkarikát rakasson, mint Kesha (ugye jól írom?)?
38N
2011. ápr. 20. 14:05
12/31 anonim válasza:
Én 24 éves nő vagyok.
Az első piercingemet 15 évesen csináltattam, persze a szüleim nem tudtak róla és már tetoválásom is volt.
Én nem bántam meg a mai napig viselem. De szerintem is várja meg a középiskolát. Csak vigyázz vele, mert már mikor én voltam olyan idős mint ő láttam olyanokat hg a fiatalok otthon biztosítótűvel bökdösték magukat, hogy majd fülbevalót tesznek bele. Persze a fertőtlenítésről nem tudtak semmit. Úgyhogy szerintem is beszélj vele.
13/31 anonim válasza:
Szerintem az orrkarikánál kiábrándítóbb dolog kevés van, mindegy, hogy lány vagy fiú hordja. Ráadásul 13 éves, még általánosba jár, azon sem csodálkoznék, ha a tanárok kivetetnék vele (szerintem jogosan).
14/31 anonim válasza:
Én is 13 éves vagyok,de el se tudnám képzelni,hogy ilyen dolgokkal torzítsam el az arcomat.Ha meg is csináltatná akkor a tanárok kivetetnék vele(nálunk legalábbis).Szerintem ne tessék megengedni neki.
15/31 A kérdező kommentje:
Azt válaszoltam, hogy gondolkozom...Apjának és nekem is van orrpiercingünk, sőt, apjának egész hátas tetkó. Én is 15 évesen szúrattam ki az orrom. Szerintem neki is akkor fogom megengedni.
2011. ápr. 20. 18:11
17/31 anonim válasza:
engedd meg neki en lanyom is 13 eves es ma van koldok piercingje
18/31 anonim válasza:
várj még vele 1-2 évet...nekem a legelső pc-m 14 évesen lett...most 21 vagyok most csak ajak pc-m van...
egyszer hidd el ugyis megunja...
20/31 anonim válasza:
Nem értem mi ez a nagy felháborodás, meg hogy "megbánná", gyerekek, a piercing benő! Kiveszi mikor megunja, és beforr a helye. Szerintem mondjuk várj nyárig, és ha még akkor is akarja, csináltassátok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!