Megengedjem 15 éves lányomnak a nyelvpiercinget?
Én a köldökébe se engedtem volna...
Nem ettől lesz nagylány!!!
szerintem igen. a köldök és a nyelv pont olyan helye, ahol úgyse látja mindenki.:) (kivéve a köldököt nyáron.:D )
szerintem simán megengedheted.(:
első válaszoló.. attól mert valaki piercinget csináltat, nem feltétlenül abból az okból kifolyólag, mert azt hiszi ettől már nagylány..-,-
van, aki 20 év fölött csináltat.
Szerintem sem. Marhára rá lehet kapni a pirszingelésre, a legtöbb osztálytársam nem elégedett meg 1-2-vel, volt olyan csaj, akinek nem tudtam a szemébe nézni beszélgetés közben, egyfolytában lekötötte a figyelmem a sok bizbasz fém, ami az arcából kiállt.
Én 18 éves koráig vártam volna a köldökkel is, ha normális, addigra már úgysem fogja érdekelni a dolog.. tapasztalat.
22L
Saját tapasztalat! Meg voltam őrülve a köldök piercingért. Lett is. Szép volt meg minden.
Most jelenleg Babát várok, és nagyon bánom, hogy megcsináltattam anno. Jó nagy marha voltam. Most, hogy nő a pocim reped, szakad, színeződik. Baromi csúnya.
Szóval ezek pillanatnyi hóbortok, amit később megbán az ember.
Nyelvbe meg szerintem extra felesleges. Az olyan helyek mint fül, köldök megértem.......hisz nagyon szépen mutat. De hogy nyelv, orr és társai miért kellenek? Nem értem.......elcsúfítják az embert.
Nem egy begyepesedett kismama vagyok......23 éves vagyok, és ha rám hallgatsz, valahogy óvatosan megpróbálod lebeszélni a lányod a nyelvpiercingről.
15 évesen én még nem engedném. Max 16-17 évesen.
Tudom miről beszélek :) 19 vagyok és én is ilyen tájt kezdtem el könyörögni anyunak és mai fejjel neki volt igaza, hogy 15 évesen még nem engedte.
pont ez az, hogy pár év múlva már nem is akarja.
szóval most kell megengedni neki, amíg akarja, mert ha kiveszi úgyis összeforr.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!