Megengedjem a 14 éves lányomnak?
Ha nem engeded majd mennek máshová:)
Szerintem jobb akkor már ha szem előtt vannak:)
Éjszakára nem,de egyébként igen.
Figyelj,én,mint kamasz azt gondolom,hogyha le akar feküdni a barátjával úgy is le fog,max. nem nálatok.
Én a helyedben azt mondanám,hogy "ha tényleg szeretnéd,beszéld meg vele.Feljöhet,beszélgetünk egy jót,csinálok finom ebédet/vacsorát,eszünk közösen.Aztán hazamegy."
Gondolom a szexről már beszéltetek,ennek ellenére szerintem ülj le vele és beszéld át még egyszer.Lehet,hogy a lányod unalmasnak fogja találni,de inkább beszéljétek át még egyszer,minthogy baj legyen majd később.
15/L
Van egy barátnőm,aki szintén 14 éves,barátja van 1 hónapja.Az anyukája engedi neki,hogy a barátja idejöjjön,és bemenjenek a szobába,azt csinálnak,amit akarnak(általában csókolóznak),de tegnap a barátnőm ment át hozzájuk(nem egy faluban laknak,de közeli faluról van szó),és hát odáig jutottak,hogy a pasi kikapcsolta neki a melltartóját,és ő meg levette a pólóját,és mindketten póló nélkül voltak egy darabig,de pont az nem történt meg.Még a lány nem szeretné azt,de a fiú már igen,ő 17 éves.
Nekem 18 éves barátom van,14 éves vagyok(de már nagyon közel vagyok a 15-höz),és hát az a helyzet,hogy anyám még nem engedi meg azt,hogy felvigyem a szobámba a barátomat.El is hiszem,aggódik értem,EZ A NORMÁLIS!Viszont azt megengedi,hogy a fiúval együtt legyek,sétáljak vele,meg esetleg hazahozzam.De azt mondja,hogy ne minden nap,hanem csak hetente egyszer-kétszer.De most jön a nyár,jövő héten már elhívtam a fiút,mivel ő is találkozni akart.Most sétálni fogunk,meg ilyenek.De azt még nem tesszük meg,majd esetleg akkor,ha már érettnek érzem rá magam.Most is megtudnám tenni(mert ahhoz mindenki ért,nem kell hozzá ész),de valahogy meggátol az,hogy anyám mondta,hogy még egy picit tartsam magam.:Đ
13 vagyok és anyukámék tök megértőek és megengedik szal nincs az h márpedig kislányom te aztán nem fogsz idehozni senkit.. szerintük a koromhoz képest érett vagyok és megbíznak bennem mert nem vagyok olyan h azt mondom 10re itthon leszek, de azért csak hajnali 2re találok haza. na lényeg az akart lenni h ha vki bízik a gyerekében akkor ilyen helyzetekben is bízzon meg benne.
egyébként az is lehet, hogy csak be szeretné mutatni a barátját, nem? vagy az már megtörtént? (ha igen akkor nem szóltam csak a leírtakból nekem úgy jött le h még nem)
A kulcs, hogy mindent meg kell beszélni. Ha valamiben nem értesz egyet nem kell kiborulni, meg tiltani tűzzel-vassal, mert annál jobban csinálja majd. Dacból.
És szerintem is jobb, ha otthon, normális helyen teszi meg, még ha korán is, mint kocsiban, parkban, stb...
De mindenképpen legyen védekezés.Ne legyen ciki erről beszélgetni...én az anyukámmal mindent megbeszéltem.
Annak idején, mikor a barátomnak adtam a szüzességem, előtte sokat beszélgettem anyuval róla. Aztán mikor eljött a nap, mondtam anyunak, hogy valószínű meg fog történni. Nem helyeselte, mert szerinte jobban örültem volna, ha megtartom másnak. 17.5 voltam a barátom 14.5, de megtettük, minden rendben volt.
Így a jó szerintem. Ha a lányod akarja, úgyis megteszi...és jobb ha tudod mi történik.
22N
engedd meg neki, bár én is 14vagyok de van olyan imerősöm akinek ennyit se engedtek 13évesen már nem volt szűz..
jó persze nem biztos, hogy a te lányod ennyire felelőtlen lenne, csak inkább otthon filmezzenek mint egy ismeretlen barátnál
-shadow-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!