Megengedjem 13 éves lányomnak, hogy hennával beszínezze a haját?
Én azért a középsulit, tinikort megvárnám.....13 évesen még nem engedném, és én magam sem festeném. Én 15 évesen színeztem először, sima hajszínezővel.
A hennától elég nehéz megszabadulni ráadásul, ha megunja vagy nem tetszik neki, sima festékkel pl. el sem tudja majd tüntetni, ugyanis elég sok rendes hajfesték dobozára rá van írva, hogy "kivéve hennával festett hajra"
13 éves, ráér még a haját festeni, ilyenkor még az ember lánya csak ismerkedik a szájfénnyel, esetleg szempillaspirállal, azaz a sminkelés alapjaival, de a hajszín ráér még, mert ha elkapja az embert a gépszíj, azaz a "nőiesedhetnék gyerekként", egy hónap múlva rá sem ismersz :))
Inkább még várjon pár évet. Nálunk általánosban csak a ribik festették. (legalábbis ez szállt közszájon az osztálytársak között)
Én 16 évesen melíroztattam először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!