Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengedjem a lányomnak?

Megengedjem a lányomnak?

Figyelt kérdés
A 14 éves elmúlt lányom szeretne egy nyelvpiercinget.6.-os korábban eléggé el hanyagolta a tanulást és romlottak a jegyei de most 7 végén 4 egész volt az átlaga.Most megint nagyon jól tanul.Nem lenne durva ha megengedném neki a piercinget ha félévkor még jobb lesz az átlaga?
2009. szept. 21. 19:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
szerintem nem,engedd meg neki,legalább látja,hogy milyen jó fej vagy:)
2009. szept. 21. 19:14
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Figyelj,ha most újra tanul és jobb lesz a félévije megint akkor megengedheted a lányodnak(:

Én is szeretnék nyelv pc-t,csak hát apám nem igen örülne neki.

De én majd beszélek unokatesómmal erről,mert neki van pc-je több is:D

14/L

2009. szept. 21. 19:35
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Nekem még csak most lesz kislányom és olyan jófej anyuka szeretnék lenni mint anyukám:)Nekem megengedte annak idején a köldök pc-t,bár én akkor már 16 voltam,de unokahugom 14 évesen lövette.Soha egy rossz szava nem volt,bulizni is elengedett,talán azért mert jó közöttünk a viszony nemtudom,fő a bizalom,engedd meg,de mond meg neki,hogy ne vmi szakadt ócskásnál csináltassa mert nem akarsz semmi bajt.Amúgy annyit még esetleg kicsit szigoríthatsz,hogy gyűjtse össze rá a pénzt,szóval ne ti adjátok neki,hanem a zsebpénzből spórolja össze:)
2009. szept. 21. 19:39
 4/18 anonim ***** válasza:
57%
ez szerintem csak egy hosszú ideig tartó fellángolás. ha megkapja, már nem lesz olyan, mint amilyennek elképzelte. ha annyira akar vmit, akkor vmi "fogpiercing" szerű dolog legyen, az még ha megunná le is szedhető. én nem engedném meg. lehet, hogy ő sem akarja igazán, csak a "társaság" miatt.
2009. szept. 21. 19:56
 5/18 anonim ***** válasza:
94%

de ha megunja évek múlva kiveszi beforr és nyoma sem lesz annak h anno pc-je volt:D

uncsim is így csinálta:D néptáncol és fellépések elől mindig kivette a szemöldök- és a száj pc-jét a nyelv pc-je úgy se látszott azt bent hagyta:D

engedd meg nyugodtan!

2009. szept. 21. 20:09
 6/18 anonim ***** válasza:
52%

Nem hiszem, hogy egy 14 éves gyereknek nyelvpiercing való, azon esetleg gondolkodtál, hogy az iskolában mit fognak hozzá szólni a tanárok? Nem minden helyen túl liberálisak...

És ha legközelebb tetoválást szeretne majd azt is megengeded? Én azt mondanám, majd ha benőtt a feje lágya és saját maga már képes eldönteni mit is akar, és nem divatból megy a többiek után akkor csináltasson, de 18 év alatt semmiképp. Meg nem igazán értem miért kéne azért jutalom mert jól tanul épp, nálunk ez elvárás volt, alapkötelezettség. Meg azért nem hiszem, hogy mással nem lehet megjutalmazni aminek szintén örülne.

Én nem engedném, de mindenki úgy neveli a saját gyerekét, ahogy jól esik! (22/L)

2009. szept. 21. 20:28
 7/18 anonim ***** válasza:
96%
Inkább a piercing mint a tetoválás. Ha a piercinget meguna kiveszi és beforr a helye. Tetoválás egész életén végig fogja majd kisérni mert kicsit nehezebb eltüntetni :)
2009. szept. 21. 23:27
 8/18 anonim ***** válasza:
93%
Ha azért tanul jobban, mert beígérted neki a piercinget, akkor tartsd be az ígéreted, ha nem akkor én korainak érzem ezt. (vagyis mindenképpen korainak érzem, de ha megígérted, akkor tartsd be.)
2009. szept. 21. 23:28
 9/18 anonim ***** válasza:
92%
Figyelj, ha több mindent engedsz meg neki akkor jobb eredményeket ér el, mert nem azon rágja magát hogy úisten milyen utálatos anyám van énnekem.......és ne azt várd hogy jobb legyen és akk többet engedsz..áá-áá azt a gyerekek főleg a 10enéves tinik gyűlölik....
2009. szept. 22. 14:04
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
szerintem megengedheted, ha pl. félévkor is 4 felett lesz az átlaga.. ma már nem arra kell gondolni hogy még a tévénézéshez is kislány, hanem bizony haladni kell a korral.. nyelv helyett akár lehetne köldökpc is.. az nem is olyan feltűnő, mégis nyáron nagyon szép tud lenni.
2009. szept. 22. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!