A 14 éves elmúlt lányom szeretne egy nyelvpiercinget.6.-os korábban eléggé el hanyagolta a tanulást és romlottak a jegyei de most 7 végén 4 egész volt az átlaga.Most megint nagyon jól tanul.Nem lenne durva ha megengedném neki a piercinget ha félévkor még jobb lesz az átlaga?
Nem vagyok egy maradi anyuka, de kizartnak tartom, hogy megengednem neki...eloszor egy piercing, aztan egy masik, aztan tetko...es nincs megallas!!!! 14 evesen meg nagyon fiatal hozza!!!
2009. szept. 25. 07:38
12/18 anonim válasza:
szerintem várjj vele évvigég!
8. évvégig!
Utánna már megengedheted csak a suliba nagyon nem nézk jó szemel.
És azt tudod ,hogy csak épeset ehet kb 1 hétig vagy talán még több ideig is
2009. szept. 25. 18:20
13/18 anonim válasza:
Én nem engedtem meg az orrpiercinget sem, mert annyira szép az arcuk, egyszerűen úgy éreztem, elrontanák vele a külsejüket és egészségileg is féltettem őket. Köldökbe viszont megengedtem. Próbálom elmagyarázni nekik, hogy nem ezektől lesznek értékesebbek, de hiába sokszor.
2009. szept. 25. 18:49
14/18 anonim válasza:
Engedd meg neki!:)
Nekem nem engedték fogtam magam és 8.év végén a ballagási pénzemből megcsináltattam. Lassan 2 és fél éve benne van. Szerintem jobb ha megengeded!:)
2009. szept. 27. 14:39
15/18 anonim válasza:
hát azért mondd el neki mien baj lehet belőle és gondolja át
2009. okt. 6. 18:37
16/18 anonim válasza:
én se vagyok valami jó tanuló egy éve van köldök pc és anyumnak megígértem azt hogy javítok a jegyeimen és így megengedte.amúgy most 8.-os vagyok.
14/L
2009. okt. 30. 12:44
17/18 anonim válasza:
Keh...Milyen szánalmas, aztán még a 20 éves tesómnak nem engedik meg a száj pc-t... Erre mi lesz itt? Hogy 14 éves lánygyerekek pc-vel rohangálnak??
2010. jan. 6. 17:52
18/18 anonim válasza:
énis 14 évesen szerettem volna nyelv pct de anyukám aztmondta h ha kimaradok majd akkor..és most 8.at befejeztem felis vettek a gimibe és újra felhoztam a témát és a szünet első napján elmentünk a pc-eshez azaz tegnap és meglett csinálva..és jó h vártam vele eddig :)
és szerintem ha a lányodnak nem csak azért kell mert hú de menő meg minden akkor kibír még 1 évet és akkor csináltasa meg =)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!