Hogy győzzem meg apum, hogy engedje meg a piercinget?
Már két éve nagyon szeretnék nyelvpiercinget, nem csak hirtelen fellángolás. A spórolt pénzemből csináltatnám, nem a szüleim fizetéséből. Már kiválasztottam egy nagyon jó piercert, aki megcsinálná nekem a piercinget. Jól tanulok (4,8 az átlagom), nem járok bulizni, nem cigizek, nem iszok, nem pasizok, szűz vagyok még és egyszer sem voltam terhes, segítek itthon a házimunkában, nem lopok, nem hazudok, nincsenek veszélyes, rossz barátaim, nem vagyok szemtelen. Mivel győzzem meg, hogy megengedje? Anyum belemenne, de apu tiltakozik. Valami jó érv? Ezeket már elmondtam neki, de semmi. :( Csináltassam meg inkább titokban?
15/l
Szia.Hamarosan 15 leszek,és eddig én is nyelv piercinget akartam,szüleim is megengedték volna,DE én inkább mégsem csináltatom meg,mert egypár ember sok rosszat mondott a nyelvpc-ről,egyik ismerősöm ismerőse csináltatott nyelvébe és rossz helyre szúrták neki,és ugye a nyelvbe vannak ezek az ízlelőbimbók amivel érzed az étel ízét stb, mivel rossz helyre szúrták neki többet nem érez a nyelvével vagy ha érez is akkor is műtétre kell neki menni meg stb..Meg amúgy is nagyon sok ideig fáj ha megcsináltatod,alig tudsz enni,beszélni.
Én ezért inkább ajak pc-t (lip pc) csináltatok:)1-2hét múlva megis lesz:)
Szóval jól gondold meg hogy megcsináltatod-e.szerintem inkább ajak,vagy orr pc-t csináltass..=)
kérdező:Szerintem csináltass
utolsó válaszoló: Nem a Te ügyed az, hogy Ő csinálja-e vagy sem... És azt kérdezte, hogy segítsünk neki...
Amúgy megy amikor Ti voltatok fiatalok, akkor ti is biztosan lázadoztatok...
Ja és kérdező: csinálj egy ajak pc-t... Én orr pc-t szeretnék, de egyenlőre még várok... Az apukád sajnálná a pénzt a kivételére, és én hasonlót csináltam: Mivel emo vagyok, olyan hajat csináltam, és anyum majdnem szívinfarktust kapott, mert neki nem tetszett... Hát nem is Ők döntenek a test kinézetéről... Ja és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!