Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy győzzem meg apum, hogy...

Hogy győzzem meg apum, hogy engedje meg a piercinget?

Figyelt kérdés

Már két éve nagyon szeretnék nyelvpiercinget, nem csak hirtelen fellángolás. A spórolt pénzemből csináltatnám, nem a szüleim fizetéséből. Már kiválasztottam egy nagyon jó piercert, aki megcsinálná nekem a piercinget. Jól tanulok (4,8 az átlagom), nem járok bulizni, nem cigizek, nem iszok, nem pasizok, szűz vagyok még és egyszer sem voltam terhes, segítek itthon a házimunkában, nem lopok, nem hazudok, nincsenek veszélyes, rossz barátaim, nem vagyok szemtelen. Mivel győzzem meg, hogy megengedje? Anyum belemenne, de apu tiltakozik. Valami jó érv? Ezeket már elmondtam neki, de semmi. :( Csináltassam meg inkább titokban?

15/l

2010. máj. 15. 23:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy kivetetik? Nem kötelezhetik rá, hogy vetesse ki; persze megbüntethetik, de ha már észérve nincs a papának, hát majd vesz egy hideg zuhanyt és lenyugszik a drága! Az lehet, hogy berág egy időre, de én meg azt mondom, hogy ez legyen mindkettőtök életében a legnagyobb gond, de komolyan! Amíg zöld ágra vergődtök addig meg kibírod, ha tényleg fontosnak érzed magad számára. Ha meg nem, akkor eleve minek berakatni? Szebb nem leszel tőle (bár ez magánvélemény)...
2010. máj. 16. 20:05
 12/15 anonim ***** válasza:
szerintem semmi elvezetes sincs abban hogy valami a nyelvedben legyen.meglatod te se elvezned.gondolj csak bele milyen mikor eszel csokolozol.ebbe nem gondoltal bele hogy egy kicsit kenyelmetlen.
2010. máj. 17. 18:03
 13/15 anonim válasza:

Szia.Hamarosan 15 leszek,és eddig én is nyelv piercinget akartam,szüleim is megengedték volna,DE én inkább mégsem csináltatom meg,mert egypár ember sok rosszat mondott a nyelvpc-ről,egyik ismerősöm ismerőse csináltatott nyelvébe és rossz helyre szúrták neki,és ugye a nyelvbe vannak ezek az ízlelőbimbók amivel érzed az étel ízét stb, mivel rossz helyre szúrták neki többet nem érez a nyelvével vagy ha érez is akkor is műtétre kell neki menni meg stb..Meg amúgy is nagyon sok ideig fáj ha megcsináltatod,alig tudsz enni,beszélni.

Én ezért inkább ajak pc-t (lip pc) csináltatok:)1-2hét múlva megis lesz:)

Szóval jól gondold meg hogy megcsináltatod-e.szerintem inkább ajak,vagy orr pc-t csináltass..=)

2010. máj. 20. 15:37
 14/15 anonim válasza:
SZERINTEM NE CSINÁLTASS!!! Neked még nem való... majd 18 évesen. Ezek a mai fiatalok...
2010. aug. 18. 12:03
 15/15 anonim ***** válasza:

kérdező:Szerintem csináltass

utolsó válaszoló: Nem a Te ügyed az, hogy Ő csinálja-e vagy sem... És azt kérdezte, hogy segítsünk neki...

Amúgy megy amikor Ti voltatok fiatalok, akkor ti is biztosan lázadoztatok...

Ja és kérdező: csinálj egy ajak pc-t... Én orr pc-t szeretnék, de egyenlőre még várok... Az apukád sajnálná a pénzt a kivételére, és én hasonlót csináltam: Mivel emo vagyok, olyan hajat csináltam, és anyum majdnem szívinfarktust kapott, mert neki nem tetszett... Hát nem is Ők döntenek a test kinézetéről... Ja és sok sikert!

2010. aug. 23. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!