Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy győzzem meg apum, hogy...

Hogy győzzem meg apum, hogy engedje meg a piercinget?

Figyelt kérdés

Már két éve nagyon szeretnék nyelvpiercinget, nem csak hirtelen fellángolás. A spórolt pénzemből csináltatnám, nem a szüleim fizetéséből. Már kiválasztottam egy nagyon jó piercert, aki megcsinálná nekem a piercinget. Jól tanulok (4,8 az átlagom), nem járok bulizni, nem cigizek, nem iszok, nem pasizok, szűz vagyok még és egyszer sem voltam terhes, segítek itthon a házimunkában, nem lopok, nem hazudok, nincsenek veszélyes, rossz barátaim, nem vagyok szemtelen. Mivel győzzem meg, hogy megengedje? Anyum belemenne, de apu tiltakozik. Valami jó érv? Ezeket már elmondtam neki, de semmi. :( Csináltassam meg inkább titokban?

15/l

2010. máj. 15. 23:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%
Azt nem lehet titokban. A beszéded is más lesz, mikor beteszik. Meg amúgy sem ér annyit, hogy a szüleid szavát semmibe vedd. Szerintem várj vele még 3 évet. Mellesleg bízom benne, hogy addigra le is tennél róla... 22F
2010. máj. 15. 23:22
 2/15 anonim ***** válasza:
Titokban ne. Jól gondold meg. Mióta vágysz rá?
2010. máj. 15. 23:39
 3/15 anonim ***** válasza:
38%
Jajj bocsi! Már látom 2 éve. Nekem is volt a (köldökömben), de már régen kivetettem. Nagyon megbántam, mert hegg maradt utána. A férjem azt mondta, ha ezt látta volna ma nem lennék a felesége:( Jól gondold meg. A szüleid csak féltenek.
2010. máj. 15. 23:43
 4/15 anonim ***** válasza:
40%
Majd kinősz belőle pár év múlva és rájössz,hogy mekkora marhaság után siránkoztál..,nem minden a külsőség,az a lényeg mennyi gógyid van!!Inkább erre gyúrnál!Beállsz a többi birka mögé és elmondhatod,hogy neked is van?Hát ez nagy erény...
2010. máj. 15. 23:52
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nem azért szeretnék piercinget, mert divat és nekem is kell. Hanem mert tetszik. :)

Valószínűleg meg fogom csináltatni a tudtuk nélkül, de ha meglesz, akkor megmutatom nekik. Ha bent lesz, már nem fogják kivenni. Lesz max pár nap durci meg gépeltiltás, de ki fogom bírni. Ha meg megunnám a piercinget, akkor kiveszem és beforr.

2010. máj. 16. 00:01
 6/15 anonim ***** válasza:

Épp javasolni akartam, hogy csináltasd meg a tudtuk nélkül, majd belenyugszanak, de látom nélkülem is ide jutottál.

Az meg miért lenne rögtön birka, aki piercinget kar? Szvsz inkább az a birka, aki kb. 0 infó és személyes ismertség után leáltalánosít és hülyének nézi a másikat...

2010. máj. 16. 01:55
 7/15 anonim ***** válasza:

Sztem meg k..@ ciki a nyelpiercing!

Én nem csináltatnék az tuti, nagyon gáz..

2010. máj. 16. 10:49
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem itt nem az a kérdés, hogy ciki-e vagy sem a nyelvpiercing, az ő élete, az ő döntése és az ő nyelve. Nekem sem tetszik, de nem ezt kérdezte. A kérdésed az, hogyan győzd meg édesapád. Egyet mondhatok - a bizalom elvesztése nem csak pár napi gépeltiltást jelent - neked talán igen. De 15 vagy, most jönnek majd az olyan évek, amikor hosszabb időre el szeretnél menni valakivel, valahová, vagy megtapasztalni dolgokat, és mivel egyszer átvágtad a fejüket, bizalmatlanabbak lesznek, mint eddig. Lássuk be, jogosan. Apukád érveit hallgasd meg, kérdezd meg egészen pontosan miért is nem akarja, és esetleg győzd meg egy próbaidőről, amíg bent lehet, talán megszokná, vagy beszélgess el anyukáddal, hogyan győzd meg apukád ,segítsen. Azt azonban nem javasolnám SEMMIKÉPP, hogy a beleegyezése vagy tudta nélkül csináltasd meg, mert az egész kamaszkorodra rányomhatja a bélyegét! Amikor majd arra kéred 2 év múlva, hogy "jjaj, apa, tudod, hogy bízhatsz bennem..." , na majd akkor kapod vissza, hogy "persze, ahogy a piercing esetében is? Nem!" - Őszintén, ér ennyit az a vas a nyelvedben? Szerintem nem! Beszélgess vele még! Ha két évet kibirtál nélküle, akkor pár hetet még próbálhatod meggyőzni, nem? Sok sikert! L27
2010. máj. 16. 11:31
 9/15 A kérdező kommentje:
Igazából egy érvet sem tud felhozni ellene, csak azt, hogy neki nem tetszik, ezért nekem nem lehet. A bizalom elvesztésének következmnyeitől nem félek, ígysem enged sehova, ha később vagy meszebb van. Nem igazán engedékeny velem.
2010. máj. 16. 12:43
 10/15 anonim ***** válasza:

bocs de nemjavaslom felmész a városba és ha barátnődhöz beszélsz mindenki megfog figyelni

2008 ban volt nagyon trendi de mára már nemlátok senkinél..

jól gondolkoz ell rajta mert ha titokban csináltatod meg cska a pénzed megy rá mert ugyis kivetetik veled...

ha nagyon akarod akkor sokat említed megunja és megtörik apukád..

2010. máj. 16. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!