Hogy győzzem meg apum, hogy engedje meg a piercinget?
Már két éve nagyon szeretnék nyelvpiercinget, nem csak hirtelen fellángolás. A spórolt pénzemből csináltatnám, nem a szüleim fizetéséből. Már kiválasztottam egy nagyon jó piercert, aki megcsinálná nekem a piercinget. Jól tanulok (4,8 az átlagom), nem járok bulizni, nem cigizek, nem iszok, nem pasizok, szűz vagyok még és egyszer sem voltam terhes, segítek itthon a házimunkában, nem lopok, nem hazudok, nincsenek veszélyes, rossz barátaim, nem vagyok szemtelen. Mivel győzzem meg, hogy megengedje? Anyum belemenne, de apu tiltakozik. Valami jó érv? Ezeket már elmondtam neki, de semmi. :( Csináltassam meg inkább titokban?
15/l
Köszönöm a válaszokat. Nem azért szeretnék piercinget, mert divat és nekem is kell. Hanem mert tetszik. :)
Valószínűleg meg fogom csináltatni a tudtuk nélkül, de ha meglesz, akkor megmutatom nekik. Ha bent lesz, már nem fogják kivenni. Lesz max pár nap durci meg gépeltiltás, de ki fogom bírni. Ha meg megunnám a piercinget, akkor kiveszem és beforr.
Épp javasolni akartam, hogy csináltasd meg a tudtuk nélkül, majd belenyugszanak, de látom nélkülem is ide jutottál.
Az meg miért lenne rögtön birka, aki piercinget kar? Szvsz inkább az a birka, aki kb. 0 infó és személyes ismertség után leáltalánosít és hülyének nézi a másikat...
Sztem meg k..@ ciki a nyelpiercing!
Én nem csináltatnék az tuti, nagyon gáz..
bocs de nemjavaslom felmész a városba és ha barátnődhöz beszélsz mindenki megfog figyelni
2008 ban volt nagyon trendi de mára már nemlátok senkinél..
jól gondolkoz ell rajta mert ha titokban csináltatod meg cska a pénzed megy rá mert ugyis kivetetik veled...
ha nagyon akarod akkor sokat említed megunja és megtörik apukád..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!