Testnevelés órán kérjek felmentést, vagy ne miközben menstruálok?
Sokan azt mondják hogy kérjek, de sokan azt hogy nem, és nem tudom eldönteni!És miért?
Légyszi segítsetek!
Indokokat!
És lenne még egy kérdésem,tesin utcát futunk 1 kör :föl és le,és ebből eddig 2 kört kellett tenni,és hamarosan 3.Mit tegyek ha nem bírom?És olyan a tanár hogy...leszól?
Szia!
Szerintem ha fáj a hasad vagy rosszul vagy, esetleg nagyon erősen vérzel akkor kérj felmentést. Nekem olyan görcseim vannak hogy kiegyenesedni nem tudok és járni is csak segítséggel első nap. Ha pont aznap volt tesi csak rám nézett a tanár és tudta hogy baj van. Még a suliból is volt amikor hazaküldtek mert hánytam meg összeestem. Másnap már csak simán görcsöltem de az már lószar az első napihoz képest, akkor már könnyítettel tudtam tesizni, még jót is tett. Volt általánosban egy elég szemét tesitanárom aki még ekkor is futtatni akart de majdnem lehánytam és aztán békén hagyott.
Mindezt csak azért írtam hogy ha tényleg oka van akkor adnia kell felmentést vagy legalábbis könnyítettet, viszont ha nincsenek fájdalmaid akkor tampon+betét kombóval nyugodtan tesizz.
_Raven_19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!