Mit tegyek, min változtassak?
Szóval több problémám is van:
10. es vagyok, 9.ben elég jó tanuló voltam, de idén már csak 3.3-as az átlagom.
Órákon és itthoni tanuláskor nem tudok figyelni, pár hónapja még a kedvenc tantargyaim sem érdekelnek.
Nehezen illeszkedek be, és sajnos mások (osztály) előtt nem tudok beszélni, feleni, kimenni a táblához. Bár ez tavaly is így volt de akkor nem okozott problémát.
Ja igen, és volt egy elég kemény szerelmi csalodásom (a tanárnő aki elutasított kedvenc tárgyaimat tanítja).
Jelenleg azt hiszem semmi se lesz belőlem. Például direkt írok szar dogákat mert nem érdekel a jegy.
17/F
Első lépés: higgy magadban! A leírtak alapján úgy érzrm enyhe önbizalom hiányban szenvedsz. Ha feltudod fogni hogy te igenis egy szuper ember vagy egyenesbe jön az életed:) És a csajok is csak tapadnak majd :D
Második lépés: próbálj javítani az átlagodon! Ezek a jegyek igaz még sehova (ezt az előző válaszadók kedvéért írom le mégegyszer) SEHOVA nem számítanak de hogy jövőre ujbol nekitudj lendulni a dolognak kell az alap.
Harmadik lépés: Pihenj! Talán ezzel kellett volna kezdenem. Túl terheltnek tűnsz. Tudom milyen ez kilehet belőle lépni. Neked egy nagy szünetre van szükséged szedd ösze a gondolataidat és utána újult erővel visszatudsz térnj. A tanárnős dolgot neharagudj nem hiszem el hogy ezt nyilvanosan bevallottad volna :D
16/L
barátom ezzel csak magadnak ártasz ne írj rossz dogákat, mert szerinted azzal kinek ártasz magadon kívül??
mutasd már meg hogy igenis lesz belőled valaki vagy ha végkép egy senki akarsz leni akkor ragadj seprűt haver...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!