Mi történhetett velem? Nem szeretnék ilyen maradni. Hogyan változtassak a helyzetemen?
Az utobbi időben mintha megváltoztam volna, de nem a jó irányba. Pár hónapja minden hétvégén segítettem anyukámnak, maximálisan kihasználtam a hétvégéket, most meg általában csak számítógépezek, rajzolok, ritkábban elmegyek a barátnőimmel valahova vagy egy kicsit takaritok és tanulok. Mintha szeretethiányom lenne és azt az evésbe meg a semmit tevésbe folytanám, pedig nem történt nagy tragédia az utobbi időben.
Hétközben semmi baj nincs, mert akkor el vagyok foglalva, de amikor jön a hétvége mintha kicserélnének.
15\L
Köszönöm a válaszokat.
Úgy látszik, hogy nekem nem tesz jót az egyedüllét. Régebb ez fel se tünt. Szoktam kirándulni is a természetben, de valamiért hiányzik a társaság. Akkor megprobálom jobban beprogramozni a hétvégéimet csak az a baj, hogy nincsenek nagyon olyan barátaim akiket elhívhatnék ide-oda és el is jönnének velem, de megprobalok szerezni.
A problémám az lenne, hogy ha így folytatom a hétvégi zabálást nagyon meghízok, ezt meg nem szeretném, de ez is megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!