Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, min változtassak?

Mit tegyek, min változtassak?

Figyelt kérdés

Szóval több problémám is van:

10. es vagyok, 9.ben elég jó tanuló voltam, de idén már csak 3.3-as az átlagom.

Órákon és itthoni tanuláskor nem tudok figyelni, pár hónapja még a kedvenc tantargyaim sem érdekelnek.

Nehezen illeszkedek be, és sajnos mások (osztály) előtt nem tudok beszélni, feleni, kimenni a táblához. Bár ez tavaly is így volt de akkor nem okozott problémát.

Ja igen, és volt egy elég kemény szerelmi csalodásom (a tanárnő aki elutasított kedvenc tárgyaimat tanítja).

Jelenleg azt hiszem semmi se lesz belőlem. Például direkt írok szar dogákat mert nem érdekel a jegy.

17/F

2017. márc. 18. 20:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Tanarno?!?!
2017. márc. 18. 20:44
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
Igazad van, így semmi se lesz belőled. Direkt írsz rossz dogákat? Ezzel csak magadnak ártasz. Már nem vagy tanköteles, ne élősködj a szüleid pénzén semmirekellőként menj egy gyárba 3 műszakba az való neked.
2017. márc. 18. 20:45
 3/13 A kérdező kommentje:
A tanáraim szerint tehetséges vagyok, de én már nem hiszek magamban.
2017. márc. 18. 20:48
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Igen, tehetséges vagy abban hogy tönkretedd az életedet. Addig míg nem fogod fel hogy magadnak tanulsz felesleges bármit is mondanunk. Majd mikor három műszak mellett érettségizel le, akkor rájössz mekkora marha voltál.
2017. márc. 18. 20:50
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
A tanárnő utasította el a szerelmi közeledésed?
2017. márc. 18. 21:16
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen
2017. márc. 18. 21:16
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Keress masik iskolat!
2017. márc. 18. 21:20
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

Szerencsére volt esze a tanárnőnek és nem kockáztatta a munkáját, megítélését a szakmában. Meg különben is mit akarna egy ilyen kis tejfölös szájú tacskótól, akinek még a tojáshéj a fenekén? Te mit akarsz egy érett nőtől? Minden kamasznak vannak plátói szerelmei, meg hogy tetszik neki egy tanár/tanárnő, de csak hecc szinten, egyik sem gondolja komolyan.

Te még tönkre is teszed az esélyeidet a továbbtanulásra egy ilyen butaság miatt. Tudod még hány csalódás fog téged érni az életben szerelmi téren és más téren is? Nagyon sok! Mást is ér csalódás, csak ők összeszedik magukat.

2017. márc. 19. 08:14
 9/13 anonim válasza:
47%
Ne hallgass rájuk, főleg ne az utolsóra! Nekem is volt hasonló problémám. Nagyon sok mindentől lehet hogy nem tudsz tanulni. Nekem az idő nagyon sokat közrejátszik, az is hogy kikkel barátkozok. pl. a némettanárom elültetett a barátnőm mellől mert állandóan beszéltünk és azóta sokkal jobbak lettek németből a jegyeim. Ha gondolod irj üzenetet ha szeretnél róla beszélgetni:)
2017. márc. 19. 13:06
 10/13 anonim ***** válasza:
73%

Hagyd abba, hogy a saját lustaságod miatt másokat hibáztatsz. Mindenki hibás, az osztály, a tanárnő, gondolom, a szüleid is.

Pedig az igazság az, hogy csak te vagy a hibás.

A tanárnőtől meg nem tudom, mit vártál, egyrészt az állásával játszana, másrészt én se járnék egy 17 éveskével. Korodbeli csajokat hajkurássz.

2017. márc. 19. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!