Mit tegyek, min változtassak?
Szóval több problémám is van:
10. es vagyok, 9.ben elég jó tanuló voltam, de idén már csak 3.3-as az átlagom.
Órákon és itthoni tanuláskor nem tudok figyelni, pár hónapja még a kedvenc tantargyaim sem érdekelnek.
Nehezen illeszkedek be, és sajnos mások (osztály) előtt nem tudok beszélni, feleni, kimenni a táblához. Bár ez tavaly is így volt de akkor nem okozott problémát.
Ja igen, és volt egy elég kemény szerelmi csalodásom (a tanárnő aki elutasított kedvenc tárgyaimat tanítja).
Jelenleg azt hiszem semmi se lesz belőlem. Például direkt írok szar dogákat mert nem érdekel a jegy.
17/F
Szerencsére volt esze a tanárnőnek és nem kockáztatta a munkáját, megítélését a szakmában. Meg különben is mit akarna egy ilyen kis tejfölös szájú tacskótól, akinek még a tojáshéj a fenekén? Te mit akarsz egy érett nőtől? Minden kamasznak vannak plátói szerelmei, meg hogy tetszik neki egy tanár/tanárnő, de csak hecc szinten, egyik sem gondolja komolyan.
Te még tönkre is teszed az esélyeidet a továbbtanulásra egy ilyen butaság miatt. Tudod még hány csalódás fog téged érni az életben szerelmi téren és más téren is? Nagyon sok! Mást is ér csalódás, csak ők összeszedik magukat.
Hagyd abba, hogy a saját lustaságod miatt másokat hibáztatsz. Mindenki hibás, az osztály, a tanárnő, gondolom, a szüleid is.
Pedig az igazság az, hogy csak te vagy a hibás.
A tanárnőtől meg nem tudom, mit vártál, egyrészt az állásával játszana, másrészt én se járnék egy 17 éveskével. Korodbeli csajokat hajkurássz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!