Szóval eléggé unatkozom... A sulin és az edzéseimen kívül nem igazán csinálok semmit. Vannak haverjaim, de velük igazából csak az iskolában vagyunk együtt, nekik megfelel, hogy otthon ülnek a gép előtt a szabadidejükben. Bennem meg mindig felmerül, hogy a korosztályom nagy része a szabadidejében, a barátaival van, esetleg randizik, megtapasztalja az első szerelmet, ilyesmi. Én meg fekszem otthon egy kanapén. Valamiért nálam így alakult ki, sose sikerült leszakadni a kisgyerekkoromról. Szeretném ha ez változna, de fogalmam sincs mit kéne ehhez csinálnom. Adnátok tanácsot?
Végezz önkéntes munkát valahol! Nézz szét a környéken, hol van rád szükség. Esetleg állatmenhelyen, vagy valami egészségügyi intézményben, stb. Itt új ismeretségeket találhatsz, jobban is fogod attól érezni magad, hogy hasznos vagy, és növeli az önbizalmadat.
Ezen kívül tudatosan keresd azokat, akiknek nincs barátjuk, és beszélgess velük.
2014. dec. 23. 18:05
2/6 anonim válasza:
a korosztályod nem randizik. max otthon, 2 méterre egymástól, chaten keresztül:D és sajnos, mivel nincs kivel programot szervezni, én is hasonlóképp állok. otthon olvasok. suliban, edzéseken vagyok közösségben. erről szerintem nem te tehetsz, hogy arra kényszerülj, hogy otthon üldögélj.. 13/L
2014. dec. 23. 19:02
3/6 anonim válasza:
Mintha csak rólam beszélnél, kérdező! :D sőt, most egyéb okok miatt még edzésre se járok szóval így elég rossz. Mondjuk vhogy sikerül elütni az idő a sorozatokkal, zenékkel és chateléssel, de nagyon irritál, hogy nem mozdulok ki gyakran :P és a legtöbb jófej o.társ is messzebb lakik, így csak a suliban tudok velük sok időt eltölteni. Egyébként melyik városban laksz? :D
15/F
2014. dec. 24. 16:38
4/6 anonim válasza:
Szerintem csak járj többet a szabadba, természetbe csak úgy spontán..
(Jó most tél van nem a legalkalmasabb idő, de kereshetsz valami elfoglaltságot most is. PL. téli sportok.) Aztán idővel úgyis találkozol valakikkel akik hasonló véleményen vannak és akikkel új kapcsolatot, barátságokat alakíthatsz ki.
2014. dec. 24. 18:34
5/6 anonim válasza:
Velem is ugyanez a helyzet :( 14/L
2014. dec. 25. 21:38
6/6 anonim válasza:
Ugyanennyi idősen én is hasonló helyzetben vagyok. :D Az a szomorú, hogy szünetben edzések sincsenek, így itthon ülök és könyveket bújok. Vannak ugyan barátaim, de többnyire szintén otthonülős emberkék. Annyit tudok tanácsolni, hogy járj el otthonról, ismerkedj másokkal. Még akár nekem is írhatsz, ha nagyon unatkozol. Amúgy mi az a zsiráf ott a kulcsszavaknál? :D Mintha épp az előbb láttam volna egy másik kérdésnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!