Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy változtassak ezen? Akkor...

Hogy változtassak ezen? Akkor most az öreganyját hiszi az anyjának, vagy mi?

Figyelt kérdés
Párom szüleinél lakunk ,és anyósom,mint minden nagymama imádja dédelgetni az unokáját,aki 6hetes.Ezzel nem is volt problémám míg azt nem láttam hogy a gyerek teli szájjal elkezdett rá vigyorogni mikor meghallotta a hangját. Rám pedig nagyon keveset mosolyog,nevet.
2010. aug. 5. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

általában az anyukákra mosolyognak a legkevesebbet ha mások is vannak a környezetben.

nálunk is mama kapta a legtöbb mosolyt nevetést pedig akkor még csak heti egyszer jártunk át...

most meg éjjel nappal ott lenne... mamának se teher igy pénteken is ott alszik .

2010. aug. 5. 10:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Még csak 6 hetes.

De lesz ez rosszabb is. Vagy is neked lesz rossz, a babának nem.

A gyerekeknél van egy idöszak egy éves kor elött mikor csak anya. Ilyenkor se apa se senki más. Sajnos ezt hamar kinövik és ekkor jön a csúnya anya szitu. Mivel te vagy vele egész nap, te szidod le, te tiltasz meg dolgokat ezért te leszel a feketebárány, a nagyi meg apu akik mindent megengednek meg az angyalkák.

Ez szinte minden gyerekkel így van.

2010. aug. 5. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:

6 hetesen nem hiszem, hogy azért mosolyogna rá, mert őt hiszi az anyjának. Az illatod, az érintésed és a hangod összessége adja neki az anya-érzést.

barátnőm babáját másodszor láttam, mikor rám mosolygott, előtte csak 1-1 alkalommal az anyjára és a tesójára.

2010. aug. 5. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:

az én kislányom szinte mindig velem van, mert a nagyszülők távol, apuka meg dolgozik. én tiltok neki mindent. ráadásul lány. ennek ellenére iszonyú anyás születése óta, és ez azóta se változott. amúgy nem hiszem hogy azt hiszi ő az anyja, egyszerűen csak hozzákapcsolja a sok simit, dédelgetést, ezért vigyorog.

19,5 hós kislány anyukája

2010. aug. 5. 13:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Ó, nyugodj meg, az én fiam 4 hónapos, ha meglátja az apját, tele szájjal vigyorog. NEkem 5 perces színielőadást kell produkálnom egy halvány mosolyért:) Rajtam és az apján kívül a nagypapájával találkozik a legtöbbet, hát ha meghallja a nagypapa hangját, ki akar repülni a kocsiból, úgy örül. Ezen kívül minden nap megyünk kávézni, ott van egy kedvenc pincére, meg egy csaj, akinek ha meghallja a hangját, fülig szalad a szája.

Ez nem baj. Ne akadj ki rajta!

Én annyit mondok magamnak, hogy egész nap az én fejemet nézi, persze hogy un már:)

2010. aug. 5. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt, annyi különbséggel, hogy nem együtt lakunk, hanem az alattunk lévő lakásban lakik az anyós. Mi bevezettük azt, hogy ebéd után leviszem a kisfiam, ott aludt, és kb fél 3-ig lent volt. Nekem jó volt, rendbe tudtam tenni a lakást, ill. el tudtam menni ügyet intézni, boltba, stb.

A nagymama nagyon oda van az unokáért, még a csillagokat is lehozta volna neki az égről, gügyögött, énekelt, a plafonig röptette, dumált neki eszeveszetten, Na ebből az lett, hogy a pár hós baba jobban kezdett kötődni a mamához, mint hozzám. Borzasztó rossz érzés volt, és én ezért beszüntettem a délutáni lemenést. Pár hónap kellett és megváltozott a helyzet, most már engem szeret jobban :)

2010. aug. 5. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!