Hogyan változtassak az életemen?
Kertes házban éltek?
Vannak a közelben barátaid?
Van kutyátok?
Van testvéred?
igen kertes házba.
vannak de ha elmegyük velük valahova állandoan a telefont nyomják és keresik a wifit.
Van
és tesóm is van de ő 5 éves.
Gazolj, locsolj, vágj füvet.
Kérd meg őket, hogy ne nyomják a telefonjukat, ha együtt vagytok.
Vidd el sétálni a kutyát.
Vidd el a játszótérre a tesód (ennek anyukád is örülne). Vagy fagyizni.
Hétvégére állíts fel egy medencét a kertbe, és pancsoljatok a tesóddal - 35° lesz.
Ilyen idős koromban gyöngyöt fűztem, ékszereket készítettem
anyukám hímezni tanított
görögdinnye szezonban a magokat összegyűjtöttem és termésképet készítettem
ruhákat terveztem, vettünk anyagokat a méteráru boltban és megpróbáltam megvarrni a babáimra
rejtvényt fejtettem, olvastam
sokat kerékpároztunk, tollasoztunk barátnőkkel
ország-városoztunk esténként, kártyáztunk(ha nem volt kivel akkor várat építettem a lapokból)
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Utolsó, nálunk van a parkban wifi :D
Egyébként szerintem hiába az ajánlatok, ha bármi is tetszene a gépezésen kívül, akkor már gondoltál volna rá.
Az olvasás megfordult már a fejedben? Esetleg kimehetnél az udvarra, leteríthetnél egy törölközőt, és napozás közben olvashatnál. Vagy olvasás helyett napozás mellé zenehallgatás+relaxálás.
Menj el biciklizni, görkorizni, vagy csak simán sétálni.
Barátnőkkel strandra, moziba. Vagy csak hívd el őket hozzád, és csináljatok valamit. (őszintén, már nem emlékszem 12 évesen miket csináltunk, de biztosan ki tudtok találni valamit - pl társasjáték, egymás kisminkelése (akár normálisan, akár csukott szemmel), ruhapróbálgatás, körömlakkozás (neten vannak jó ötletek), facebookon ismerős profiljának nézegetése és közben kibeszélni őket)
Amúgy régen az ilyen korú lányok valószínűleg végezték a házi munkát, főztek, vigyáztak a kisebb testvéreikre, néha találkoztak a barátnőikkel, rosszabb esetben pedig kint dolgoztak a földeken a szülőkkel együtt. Vagy mennyire régre gondolsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!