Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak ezzel :S:S:'- (?

Mit csináljak ezzel :S:S:'- (?

Figyelt kérdés
Van egy hülye tanárom,és nagyon akarja hogy járjak foci edzésre,de én nem akarok.Az a baj hogy ha nem megyek akkor matekból megbuktat a fattya.És semmi kedvem sincs minden nap 7re hazaérni .Mit tegyek?13 éves győri diák vagyok
2010. máj. 9. 15:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%

Ha jól tudom kérhetsz vizsgabizottságot, ha nem értesz egyet a jeggyel. Ilyenkor iskolán kívüli tanárok előtt kell levizsgázni az éves (esetünkben matek) tananyagból. Az általuk adott jegy pedig felülírja tanárod által adhatót. (Ennek nézz utána, régen volt mikor én utoljára utánajártam ilyennek...)

Más lehetőség, kérdezd meg tőle - négyszemközt - hogy ezt komolyan gondolja-e? Diktafon - vagy hangfelvevő telefon - legyen bekapcsolva zsebedben. És ha tényleg szívat, felvétel mehet az ombudsmannak. Ha osztály előtt is egyértelműen megfenyeget ezzel, akkor még jobb, tanúd is van.

Tévhit, hogy a tanár azt tehet, amit akar.

2010. máj. 9. 15:49
 2/16 anonim ***** válasza:
Miért akarja egy matektanár, hogy focizni járjál?!
2010. máj. 9. 17:33
 3/16 A kérdező kommentje:
azért mert tehetségesnek tart és egyfolytában csesztet.amúgy köszi a válaszokat(főleg az elsőt)
2010. máj. 9. 18:00
 4/16 anonim ***** válasza:

győri:D bírom a győrieket=) közel lakok hozzád:D

Ja és persze,ha nem akarsz,nem jársz.Megmondod a tanárodnak,hogy nem és kész.Ezért nem buktathat meg matekból x)

Ha meg mégis megtenné,mielőtt megbuktat,hivasd be hozzá a szüleidet..vagy köpd be az igazgatónak.

Ilyen hülye matektanár nincs mégegy xĐ vagy de van..xĐ dehát mindegy.

Melyik suliba jársz??Bocsi h személyeskedek,de azért kíváncsi vagyok..ha nem gond:D és ha akarsz akk ne válaszolj rá..

2010. máj. 9. 19:55
 5/16 anonim ***** válasza:
Egy ilyen beszélgetést fel kellene venned a telefonnal,majd meglátogatni az igazgatót.Azt hiszem ezek után nem buktatna meg matekból és nem erőltetné a focit sem.
2010. máj. 9. 20:30
 6/16 anonim ***** válasza:
Első jó ötletet adott. De én az igazgatónak nem köpném be, mert szerintem ezért nem rúgnák ki. És ő maradna a tanárod, és ha nem is buktatna meg, de biztos, h rosszabb jegyet adna, mint amit érdemelsz
2010. máj. 9. 21:50
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. máj. 10. 08:49
 8/16 anonim ***** válasza:
a hangfelvétel hülye ötlet. a személyiségi jogok megsértése, ami miatt te kerülsz nagyobb bajba ne a tanár. a diák se hiheti azt hogy bármit megtehet. a tanár sem. de kedves diáktársaim xD gondolkozzatok el ezen, mert van hogy neked van igazad, de a tanár felnőtt és soha nem fogja beismerni. szerintem menj az igazgatóhoz a szüleiddel és mondd el neki a helyzetet. és majd ott kitaláltok valamit.
2010. máj. 10. 17:46
 9/16 anonim ***** válasza:
Az igazgató tízből kilencszer a tanár mellé áll. Ami a felvételt illeti, több tanár is van - kettő a személyes ismeretségi körömben. Akit netre felkerült videofelvétel miatt rúgtak ki. És a diák nem kapott érte semmit, mert a tanáron háborogtak a legtöbben. Nincs az olyan szigorúan véve...
2010. máj. 10. 23:34
 10/16 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mit tegyek, mindegyik jó ötlet és részben mindenkinek igaza van . Szerintem az osztályfőnökhöz fordulok ha szivatna Pista bá' mert már az of. is beszélt róla kritizálóbban(persze csak célozgatott).És akkor már ketten vagyunk nem ?
2010. máj. 11. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!