Szerintetek találkozzak ezzel a fiúval?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy fiú, akivel egy középsuliba járunk, és én tetszem neki, többször is mondta már, de nekem ő egyáltalán nem. Megbeszéltük hogy barátok leszünk. ma elhívott sétálni, de nem tudom, hogy menjek-e, mert nem akarok, hogy félreértse, és azt gondolja, hogy lehet valami köztünk a barátságon kívül.
16L
2011. júl. 18. 13:40
1/11 anonim válasza:
menj el és meglátod, ha zavar akkor nem mész többet. De nem lehetsz úgy barát sem, ha nem mész el.
2/11 A kérdező kommentje:
köszi, mert amugy aranyos fiú és nem akartam megbántani (állítólag egy csomó lánynál próbálkozott a suliban, de elhajtották) és azért mondtam h lehetnénk inkább barátok
2011. júl. 18. 13:43
3/11 anonim válasza:
Szerintem is menj el nyugodtan, hisz megbeszéltétek, hogy CSAK barátok lehettek. Még az is előfordulhat, hogy megtetszik és beleszeretsz a belső tulajdonságaiba és már nem fog érdekelni, hogy külsőre nem az "ideálod". De addig is jót sétáltok, hülyéskedtek, beszélgettek!!!
4/11 anonim válasza:
Szerintem nem lesz gond a sétából. Még jól is szórakozhattok, akár mint barátok.
5/11 A kérdező kommentje:
remélem jól fog elsülni...
2011. júl. 18. 13:47
6/11 anonim válasza:
Ha elmész megtudod, ha nem akkor meg sem tudod.
Amúgy csak azért mert pár csaj elutasította,attól még lehet jó fej. Nálunk is volt így egy srác, aztán elkezdett járni egy lánnyal és nem egy lány sajnálta a régiek közül, hogy elhajtotta, mikor látták milyen jól megvannak.
7/11 A kérdező kommentje:
én nem azért utasítottam vissza, mert már is visszautasította,
2011. júl. 18. 13:58
8/11 anonim válasza:
Az jó. Akkor éljen a barátság. Jó időtöltést.
9/11 anonim válasza:
Na elmentetek sétálni? És ha igen akkor milyen volt?:D
10/11 A kérdező kommentje:
jövőhéten megyünk, majd megírom milyen volt :)
2011. júl. 19. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!