Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titokban eljárok egy fiúval akinek van barátnője és beleszerettem. Ne találkozzak vele többet vagy kérjen, hogy szakitson a barátnőjével ha szeret? Az egész story lent.
Előbb utóbb kiborul a bili ha titkolóztok. A leghelyesebb lenne időt adni a srácnak dötse el ki szeret. Nem haragudj de barátnős pasival kezdeni számomra elég fura. Mindeképpen meg kell beszélnetek mit akar valójában a másik.
1.hozzászóló szerintem nem tévesztett
Egyetértek az előzőekkel.
Beszélgess el vele valamikor kettesben komolyan, és mondd meg, hogy részedről mi a helyzet. Újra, konkrétan, határozottan. Ne adj neki konkrét határidőt, csak mondd meg, hogy ha nagyon gyorsan nem rendezi a sorait, akkor téged elfelejthet.
Ha nem tud dönteni, akkor egy jellemtelen senki, ha nem akar, akkor szintén egy jellemtelen senki, aki kihasznál. Az is elég gáz szerintem amit idáig művelt veletek. Ha egy csaj csinálná ezt velem hát tuti elfogna a hányinger.
20/F
Így van! Ne hagyd, hogy kihasználjon!
Ha szeret a pasi, szakítani fog a nőjével és utána jön majd össze veled!
Tehát addig hanyagold!Légy igazi erős nő:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!