Mit csináljak ezzel a helyzettel?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, és van egy bátyám, ő 17 éves. Kiskorom óta nagyon szeretem, és ennek néha hangot is adok, sokszor mondom, hogy mennyire szeretem, vagy megölelem, mikor hazaér a koleszból. Sajnos mostanában kaptam pár negatív kritikát, hogy "b*zi-e vagy", és néhány ismerősöm egyfolytában ezzel szekál. (természetesen ezeknek a hulladékoknak nincs testvérük) de néha már nagyon zavaróak tudnak lenni. Mit csináljak velük, már visszafogtam magam a szeretetnyilvánítás terén, de ez nem segített. Szerintetek?2011. máj. 31. 22:24
1/8 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz másokkal,ha szereted a bátyád és örülsz neki,akkor nyugodtan öleld meg amikor akarod...
2/8 anonim válasza:
A világ legtermészetesebb dolga, hogy valaki szereti a testvérét és ki is mutatja, még ha azonos nemű is. Hülyékkel ne foglalkozz!
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltam én is így hozzáállni, de egyre keményebb lesz ez a 'szivatás', már kezdek aggódni, hogy még a végén valaki agyonvág... :/ A tesóm nem tud róla, nem is akarom neki elmondani, nem kell, hogy még értem is aggódjon, de egyszerre nem bírok el ennyi vázával...
2011. jún. 1. 15:39
5/8 anonim válasza:
ezzel nincs semmi gond,a haverjaid a b.zik nem te :)
szresd is a bátyád :) én szeretem megölelni az unokatesóimat pl.(ők fiúk,én lány...:D) de ők nem mert ugye az milyen ciki ha az uncsitesód ölelget :D de nem zavar mert én is inkább hülyülök velük minthogy ölelgessem őket :D
6/8 anonim válasza:
előző vagyok
ja és ne foglalkozz mások véleményével :))
7/8 anonim válasza:
Hát esetleg annyi, hogy társaságban kicsit fogd vissz magad.
Úgy érted, ugye, hogy a szeretetnyilvánítás csak a bátyád felé szól, másokkat nem kezelsz a bátyádkén.
Valóban bunkóság így reagálni, de lehet, hogy másoknak a te túláradó(?) szereteted a szokatlan, ill. az, hogy milyen szabadon kifelyezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!