Mit rontottam el, miért vált ilyenné a lányom?
Figyelt kérdés
Próbáltam óvni a lányomat minden rossz társaságtól,helytől,embertől.. De most derült ki sok olyan dolog róla ,ami nagyon lesokkolt engem.
Meglopott ,igaz nem nagy összeget vett el,de akkor is. Cigizik, a suliból rendszeresen ellóg ( pár fiúval,lányok közül egyedül csak Ő szokott). Hazudozik ,hogy elmegy x helyre, de közben máshol jár, soha nem ér időben haza.. Hol rontottam el? 15 éves lány. Ezt a magatartásformát nem itthon tanulta biztos ,mert mi soha nem csinálunk semmi olyat,amiket az előbb felsoroltam. Tudnék változtatni rajta még? Félek ,mert rossz példa a 6 éves huga számára..
2016. dec. 30. 21:28
11/13 anonim válasza:
Ezt pontosan azért csinálja, mert mindentől megóvod. Határokat kéne felállítani, nem pedig mindentől eltiltani. Ha időnkent elmehetne ide-oda, barátaival, stb. akkor nem hazudna, meg nem csinálna ilyeneket. Ha eltiltod szinte mindentől, mert megakarod óvni azzal csak azt éred el, hogyegy idő után megunja és csak azért is csinálni fogja.
12/13 anonim válasza:
Add elő, hogy szedje össze magát, különben 18 évesen fel is út, le is út, kisanyám.
13/13 anonim válasza:
Változott a helyzet? Sikerült valamit csinálnotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!