Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit rontottam el, miért vált...

Mit rontottam el, miért vált ilyenné a lányom?

Figyelt kérdés

Próbáltam óvni a lányomat minden rossz társaságtól,helytől,embertől.. De most derült ki sok olyan dolog róla ,ami nagyon lesokkolt engem.

Meglopott ,igaz nem nagy összeget vett el,de akkor is. Cigizik, a suliból rendszeresen ellóg ( pár fiúval,lányok közül egyedül csak Ő szokott). Hazudozik ,hogy elmegy x helyre, de közben máshol jár, soha nem ér időben haza.. Hol rontottam el? 15 éves lány. Ezt a magatartásformát nem itthon tanulta biztos ,mert mi soha nem csinálunk semmi olyat,amiket az előbb felsoroltam. Tudnék változtatni rajta még? Félek ,mert rossz példa a 6 éves huga számára..

2016. dec. 30. 21:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Ezt pontosan azért csinálja, mert mindentől megóvod. Határokat kéne felállítani, nem pedig mindentől eltiltani. Ha időnkent elmehetne ide-oda, barátaival, stb. akkor nem hazudna, meg nem csinálna ilyeneket. Ha eltiltod szinte mindentől, mert megakarod óvni azzal csak azt éred el, hogyegy idő után megunja és csak azért is csinálni fogja.
2016. dec. 31. 09:04
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Add elő, hogy szedje össze magát, különben 18 évesen fel is út, le is út, kisanyám.
2017. jan. 6. 10:20
 13/13 anonim válasza:
Változott a helyzet? Sikerült valamit csinálnotok?
2017. jan. 22. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!