Mit rontottam el, miért vált ilyenné a lányom?
Próbáltam óvni a lányomat minden rossz társaságtól,helytől,embertől.. De most derült ki sok olyan dolog róla ,ami nagyon lesokkolt engem.
Meglopott ,igaz nem nagy összeget vett el,de akkor is. Cigizik, a suliból rendszeresen ellóg ( pár fiúval,lányok közül egyedül csak Ő szokott). Hazudozik ,hogy elmegy x helyre, de közben máshol jár, soha nem ér időben haza.. Hol rontottam el? 15 éves lány. Ezt a magatartásformát nem itthon tanulta biztos ,mert mi soha nem csinálunk semmi olyat,amiket az előbb felsoroltam. Tudnék változtatni rajta még? Félek ,mert rossz példa a 6 éves huga számára..
Lopás, cigi, iskolából lógás. Ez már külön-külön is túlmegy minden határon. Nemhogy együtt. Jól elnáspángolnám a kisasszonyt. Mint a fiamat lógásért. Azóta nem csinálja.
37 / F
14-15 evesen voltam ilyen. Kikerultem kozepiskolaba es azt hittem nagylany vagyok. Csavargas, logas,cigi. Aztan ev vegen az osztalyfonokom megbuktatott. Pótvizsgán a sok bukott kozott szegyenkezve esett le hogy en mit keresek itt. Ott dontottem h valtoztatok.
Hiaba tiltottak, beszeltekvelem a szuleim sajnos hulye es vak voltam eddig a pontig....
Ket diplomas tisztesseges felnott/csaladanya lett belolem. Igy utolag is azt gondolom h az a kisiklas nem a szuleim hibaja volt hanem egyedul az enyem.
14-15 évesen én is ilyen idióta voltam bár lopni nem loptam viszont én még gyakran kiszöktem éjszaka közepén buluzni is... 17 évesen teherbe is estem úgy hogy a szüleim azt sem tudták hogy nemi életet élek. ja és persze telerakattam magam piercingekkel kis híján tetoválással is. Hát akkor nem vállaltam a babát. Annyira éretlen voltam hogy nem is volt rám az sem nagy hatással. Meg voltam róla győződve hogy velem minden oké csak a világ egy nagy kalap lócitrom...
Én is csak azt tudom mondani hogy egy percig sem érzem hogy a szüleim hibája lenne. Fogalmam sincs minek a hatására tettem ezeket. Talán a közösség ahol vagány volt lógni meg cigizni meg bulizni... passz.
Aztán 19 évesen találkoztam a férjemmel. Lediplomáztam, van egy közös vállalkozásunk hitel mentes nagy házunk és két gyönyörű kislányunk és még két babát tervezünk a jövőben...
Amióta ismerem nem dohányzok mert ő nem engedte. 5 évvel idősebb nálam és mikor találkoztunk elég határozott elképzelései voltak és ha vele akartam maradni akkor nem volt kecmec a cigivel. :)
A tanulmányaim során viszont én mindig nagyon jól teljesítettem. A lógásaim ellenére is kitűnő voltam mindig, versenyekre járattak és két 90%-on felüli emeltszintű érettségit is csináltam.
Vagyis attól még hogy most lökött még nincs minden veszve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!