Megőrülök a kamaszodó lányomtól. Mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
A 16 éves lányom már olyannyira flegma hogy bár soha nem ütöttem meg nem sok hiányzott hozzá hogy úgy felképeljem hogy megfordul a feje. Alig beszél velem,ha mégis akkor is csak tőmondatokban válaszolgat. Minden megoldásra vevő vagyok kivéve hogy hagyjam békén.2016. okt. 5. 20:04
1/43 anonim válasza:
Mobiltelefon elkobzás? Azért meg ne üsd!
2/43 anonim válasza:
Kamasz, úgyhogy legyél türelmesebb. Ilyenkor felfordul a világ velük, aztán 20 évesen már egész normálisak lesznek.
3/43 anonim válasza:
Akkor tedd amit ker. Ne moss ra, ne takarits ra, nincs zsebpenz sot a wifijet sem kell biztositani.
4/43 anonim válasza:
Milyen lehet egy olyan anya, aki a 16 éves lányával kapcsolatban (szóval mar 40 fölött van jo esetben), a GYAKORIKERDESEKre tesz fel NEVELÉSI kérdést. Jézusom.
5/43 gömbicica válasza:
4-es! a kérdésfeltevés nincs korhatárhoz kötve.
az oldalt szülők is olvassák, nem csak tinik.
lehet valakinek attól még jó ötlete ilyen esetekre is!
lehet attól még nagyon jó anyuka, hogy ötletet vár.
6/43 anonim válasza:
"az oldalt szülők is olvassák, nem csak tinik"
Azért ebben néha nem vagyok teljesen biztos.
7/43 anonim válasza:
Vedd át a stílusát. Ha ő akar veled beszélni, mert mondjuk pénz kell vagy menni akar valahova, engedd el a füled mellett
10/43 anonim válasza:
Utolsó. Legalább letudnád irni a hülyeséget..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!