Van olyan kamasz aki mert orvosi vizsgálaton nem részt venni?
13.15.ös!
Téged is megértelek,erőszakkal senkit nem lehet semmire kényszeríteni,mert az mindig rosszul tud elsülni.Azért remélem sikerül egy számodra megfelelő orvost találnod majd,mert néha vannak apróbb betegségek is(pl. infuleza)amit jó kiheverni otthon.Csak utálod őket,vagy esetleg van oka is?-mert sok esetben oka van,pl. kiskori rossz élmények.
látom már régen irtatok ide, de hátha válaszoltok nekem is
mi az h intim vizsgálat csoportosan? meg egyáltalán iskolában
azért álljon már meg a menet
mi egyesével megyünk orvoshoz és a fölsőt kell levenni csak melltartó maradhat és a nadrág is
én nem elit iskolába járok
Utolsónak!
Ezek nem elit iskolak,de sok helyen bevezették az úgymond nemifejlettség vizsgálatát,ami azt jelenti,ha nem tudod hogy nem kell,hogy enged akkor belenéznek lányoknál a bugyiba,bár ez ritka,de egyre több panaszt lehetet hallani,meg megfogdossák a mellüket,és megnézik kívülről a szeméremajkakat és a csiklót vagy mit néznek,meg a fiúkét is(nálunk,ami hüly.ség,hogy leszáll a golyó,na ez leszáll születéskor és eleve ellenőrzik kiskorban többször is,meg óvodában,na ott kiderül ha valami nincs rendben,meg a szükületre fogják,de ezt akkor sem szabadna így csinálni),hogy szerintük fejlett vagy fejlettlen vagy,mekkora,milyen szőrős vagy ilyesmi.Én a mell mérését sem értem mondjuk,eleve eltérő mérettel rendelkeznek az emberek.
Szerintem is durva,én sem hagynám,ami túlzás,az túlzás.Szerintem ha azt akarják ezen testrészeink is egészségesek legyenek akkor elég ha kérdezgetnek de csak négyszemközt,vizsgálni csak telejes felvilágosítás mellett szabadna és ha abba a gyerek is belemegy.Másképp nem!!!
Magyarul nemifejlettségükre hivatkozva az intim testrészeiket meg akaják nézni,van hogy nem is vizsgál,de le kell vetkőznie a diáknak az orvos előtt.
Én a fiúknál is azt mondom,nem szabad így csinálni.Fiúknál boxerban felsorakozni,rutin vizsgálatot elvégzik,majd megkérik tolja le a boxert,magyarul a végén tök meztelenül áll,van hogy csak ránéz az orvos a nemiszervre és ennyi,húzhatja is vissza,van hogy vagy az orvos vagy a diák magának hátra kell hogy húza fitymáját,szétnyissa a húgycső nyilást a doki előtt és megemelje a golyóját,hogy még kínósabb legyen a szitu van jó pár asszisztens is,legyen már közönség is.Van ahol ezt 3 asával végzik,van ahol külön,és paraván is van,de a paraván az is ritka dolog,pedig azért már az is sokat segíthetne,mert akkor csak az orvos látná a beteget ebbe az eleve kellemetlen szitúba.Na ez a vizsgálat 12-17 év között bármikor előfordulhat akár többször is.
Lányoknál:alsóneműbe lehet bemenni,ott is van,hogy sokszor több lány megy be egyszerre,ha nem akkor is már kellemetlen,mert sok lány nem szeret még egymás előtt sem alsóneműben lenni.Aztán alapvizsgálatok után melltartót levenni,akkor megnézi a doki a mellet és meg sem várja hogy az ember felöltözön,hanem megkéri feküdjön az ágyra félmeztelenül majd húzza le az bugyiját és terpeszen be,na ez ha úgy vesszük már meztelenül történő vizsgálat.És kívülről megnézi a doki a nemiszervet.Olyan is van,hogy csak kicsit kell lehúzni a bugyit,hogy bekukkanson a doki hogy mennyire szőrős.
Na kb így zajlik maga a vizsgálat,lányoknál ez még ritka,de egyre többször lehetet róla hallani.Fiúknál is van aki még sose találkozott ilyen vizsgálattal,vagy csak általános iskolában,de egyre többször lehet hallani,hogy akár 2-3 évnte előforulhat.
Én elítélem személy szerint ezt a módszert.Ez nem fogadható el.Nagyon rosszul is elsülhet,akkor meg még inkább ha valaki eleve gátlásos,lehet később be sem akarja majd tenni a lábát orvoshoz,ellenkezőjét is elérhetik annak amit szeretnének.
De ez nem elit suliban történő vizsgálatok,ha ott történének,főképp így,akkor lenne is viszhangja,ezek rendes normális általános és szakközépiskolák.
nekem akarnák fogdosni mások elött meg ugy egyáltalán a mellemet meg a nemi szervemet nézegetni még pofán is csapnám nehogy elmennék
azért van a nőgyógyász nem az iskola dolga a lányok bugyijában való turkászás
az elit iskolát nem ugy gondoltam h ezek a vizsgálatok ott vannak, hanem h én nem elit iskolába járok, de nekünk nem kell vetkőzni
bár lehet h én fogalmaztam meg rosszul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!