14 éves nagy lányom jott ma egy panaszal mit tehetnek?
Figyelt kérdés
Ma jott a lanyom sìrva oda hozam alig tudtam ki szedni belole mi a baja de sikerult le ultunk senki nem volt otthon csak mi 2 azt mondta nekem hogy az bantsa hogy jon az iskola es 8 dikba megy es csufolni fogjak az osztaly tàrsai hogy sovany kicsi a melle be lattom hogy sovany 160cm 39kg nincs melle es a baratnoinek persze van es tavaly csufoltak amit most mondot el es azt remelte hogy majd nyaru szunetre meg no neki es fel szedd par kg de nem mit tehetek??2016. aug. 13. 18:18
41/42 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ez lenne a lényeg. :D
42/42 anonim válasza:
Jaj, megint összevesztünk a helyesíráson? Ez a sok szőrszálhasogató magyar.. pff xD. Mi van, ha csak egyszerűen nem akar veszőkkel, pontokkal tökölni és nem jön neki ösztönből, mint mondjuk nekem? :D Amikor nem írtam sokat, nekem se jött, volt hogy egyáltalán nem használtam. A telefonon nehéz pötyögni, simán kihagy az ember egy két betűt, amitől már helytelen lesz egy szó. Amúgy is, nem attól lesz jó anya egy anya, hogy 130 az IQ-ja is szuperművelt. Lehet ő egy egyszerűbb ember, attól még lehet jó szívű, szeretetteljes, törődő és erkölcsös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!