Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves nagy lányom jott ma...

14 éves nagy lányom jott ma egy panaszal mit tehetnek?

Figyelt kérdés
Ma jott a lanyom sìrva oda hozam alig tudtam ki szedni belole mi a baja de sikerult le ultunk senki nem volt otthon csak mi 2 azt mondta nekem hogy az bantsa hogy jon az iskola es 8 dikba megy es csufolni fogjak az osztaly tàrsai hogy sovany kicsi a melle be lattom hogy sovany 160cm 39kg nincs melle es a baratnoinek persze van es tavaly csufoltak amit most mondot el es azt remelte hogy majd nyaru szunetre meg no neki es fel szedd par kg de nem mit tehetek??
2016. aug. 13. 18:18
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Szedi a peritolt ami etvagy fokozo lehet etol nincs meg neki ?
2016. aug. 13. 18:41
 12/42 A kérdező kommentje:
Azert irok igy mert a telefonom be van alitva valami ami folyamatosan ki javit 😣
2016. aug. 13. 18:43
 13/42 anonim ***** válasza:
72%

A telefon nem javit ki olyat, hogy "mondot" a mondott helyett "le ultunk" a leültünk helyett és hasonló finomságok.

Nem arról beszélek, hogy ékezet nélkül írsz telefonról, de ezek borzalmas hibák. Nem tagolod az írásod, 5 sor egy mondat és még egy szerencsétlen vessző sincs. Szégyelld magad, nagyon!

Egyébként majd megnő a melle, nem ez a legfontosabb 14 évesen. Kicsit későn érő típus, ennyi.

2016. aug. 13. 18:53
 14/42 anonim ***** válasza:
38%

#13-as

Szerintem ezt a témát itt abba kellene fejezni. Nem kell megszégyeníteni a kérdezőt.

Attól, hogy valaki nem ír helyesen, még lehet példamutató anya.

2016. aug. 13. 18:57
 15/42 anonim ***** válasza:
79%

A Peritol nem zavar be a hormonháztartásba.

Tényleg jót tenne neki valamilyen sport, torna vagy úszás, és még egy látogatás orvosnál. A Peritol nem csodaszer, meg kéne nézni, mitől ennyire sovány, a 39 kg borzasztóan kevés 160 centihez. Elképzelhető, hogy valamilyen emésztőrendszeri probléma van a háttérben.

2016. aug. 13. 19:00
 16/42 anonim ***** válasza:
43%

Azért annyira nem vészesen sovány. Egy Ilyen korú lánynál ez elég gyakori.

Szóval ne foglalkozzon a súlyával. Élvezze, hogy bármit felhúzhat és nem probléma az öltözködés. Sok minden jól állhat neki. Mások meg inkább ilyen vékonyak szeretnének lenni. Majd idővel fog nőiesedni és valószínűleg hízni is.

Én is ilyen nagyon vékony lány voltam, de nem volt tragédia. Mondjuk nálunk a csúfolás nem volt mindennapos, de azért én is kaptam beszólásokat. Bár később rájöttem, hogy azok is inkább féltékenységből voltak.

Most meg így sok-sok évvel később inkább örülnék, ha most is olyan lennék, hogy bármit ehetek és nem hízok :)

Szóval élvezze ki ezt a helyzetet, mindig annak kell örülni, ami van. Nem keseregni mindenen.

2016. aug. 13. 19:01
 17/42 anonim ***** válasza:
78%

"Abba kellene fejezni", lol, pont egy ilyen papol.

Kerdezo, te tuti a gyerek vagy. De nincs ezzel semmi baj. A tested pedig meg boven fog valtozni, plane ha anyukad az az alkatra nocisebb tipus. A menstruaciod megjott mar, szorosodsz? Mert akkor valoszinuleg hamarosan a melled is novekedesnek fog indulni. De ha nem jott meg meg, akkor sincs semmi, volt osztalytarsamnak csak 15 eves koraban kezdodott el. Ez teljesen normalis, 16 ev es afolott kell orvoshoz fordulni, mert akkor mar tenyleg gond lehet a hormonokkal. Addig semmi gond nincsen. Egyebkent megprobalhatsz picit hizni, mert a nagyon vekonyaknak soha nem lesz "latvanyos" melluk ugymond. De semmire se gorcsolj ra, mindennek el fog jonni az ideje :) es te ettol meg semmivel sem vagy kevesebb mas lanyoknal, pontosan ugyanolyan ertekes ember vagy, mint ok. Nem az tesz valakit szeppe es jova, hogy 9 evesen mar menstrual vagy 11 evesen C-kosaras mellei vannak.

2016. aug. 13. 19:05
 18/42 anonim ***** válasza:
76%
Nézzetek együtt lapos sztárokat. Sok nő van aki nem bögyös mégis ikonok. Lehet valaki nőies és szexi kicsi mellekkel is.
2016. aug. 13. 19:09
 19/42 anonim ***** válasza:
85%
Sokat segitene rajta lelkileg szivacsos tini melltarto!!
2016. aug. 13. 19:18
 20/42 babyboom567 ***** válasza:
74%

Kedves kérdező!

Nekem 9 évesen jött meg,és 10-11 évesen már nagy melleim voltak.És csúfoltak az iskolában.Szégyelltem,és mindig dugdostam magam,meg próbáltam leszorítani a mellem.Persze nem sikerült.Sosem tudtam igazán elfogadnia nőiességem.A melleimet mai napig sem.Hülyén hangzik,de nagyon szeretném ha nem lennének.

Nagyon gusztustalan és félelmetes érzés volt fiatalon,pl ahogy mentem az utcán, és felnőtt férfiak csorgatták a nyáluk.Nekem nagyon sok rossz tapasztalatom van a nagy melleimmel kapcsolatban.

2016. aug. 13. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!