Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves nagy lányom jott ma...

14 éves nagy lányom jott ma egy panaszal mit tehetnek?

Figyelt kérdés
Ma jott a lanyom sìrva oda hozam alig tudtam ki szedni belole mi a baja de sikerult le ultunk senki nem volt otthon csak mi 2 azt mondta nekem hogy az bantsa hogy jon az iskola es 8 dikba megy es csufolni fogjak az osztaly tàrsai hogy sovany kicsi a melle be lattom hogy sovany 160cm 39kg nincs melle es a baratnoinek persze van es tavaly csufoltak amit most mondot el es azt remelte hogy majd nyaru szunetre meg no neki es fel szedd par kg de nem mit tehetek??
2016. aug. 13. 18:18
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
77%

A szivacsos melltartót javaslom én is.

Neten is sok tippet találni, optikailag, Öltözködéssel hogy láttatható nagyobbnak a cici.

Hordjon cicanacit, rövid farmert (az ízlésesség határain belül), miniszoknyát, nőies egyenruhákat. A lábait bátran mutogathatja. Ha a suli szabályzata engedi, a crop top nagy divat. Hajrá! Neki találták ki. Vehet fél vállalat szabadon hagyó felsőket: nagyon nőies és csak picit kihívó. ;)

A cicije kicsi. Na és, akkor helyezze másra a hangsúlyt. Más csajok minden baromságot elkövetnek, hogy ilyen vékonyak legyenek.

Jó önbizalom turbózás lehet, ha elmentek fodrászhoz, egy új frizura mindenkinek jót tesz. És kaphat egy szempillaspirált meg egy szájfényt. :)

2016. aug. 13. 19:39
 22/42 anonim ***** válasza:
42%

Inkább egy kivizsgálásra vinném el a súlya alapján alultáplált. Lehet, hogy valamilyen táplálékallergia van a háttérben, ami később meddőséget is okozhat.

Én 154 centisen voltam egyszer 43 kg, nagyjából úgy néztem ki, mint akit egy koncentrációs táborból engedtek ki.

Menstruál egyáltalán a lányod?

2016. aug. 13. 20:00
 23/42 anonim ***** válasza:
36%

Mar bocs, de egy 14 eves, altalanos iskolaba jaro KISLANYNAK SEMMILYEN kihivo cucc nem fer bele es nincs is szuksege ra! Ennyi idosen ne szexi akarjon lenni. Crop top es agyonszivacsozott melltarto, te jo eg...Egy vekony szivacsretegu persze mehet, na de hogy kifejezetten push up? Miert eletbevagoan fontos az neki? Nem egy felnott norol beszelunk, bar rajtuk sem letszukseglet, de azert mas, ha ok hordjak.

Ja es nem kosarlabdacsocsokkel osztom az eszt, hanem 175 cm-rel, 53 kg-al es 75/AA (!) "mellekkel". Mindig is ilyen alkat voltam, megse ereztem emiatt soha kevesebbnek magam. Es ezt kell a kislanynak megtanitani, nem pedig azt, hogy felnotteknek vagy minimum idosebb, majdnem felnott lanyoknak kitalalt dolgokkal kompenzaljon. Na meg majd akkor jon az is, hogy egy ottalvos osztalykirandulason mi lesz? A pizsamaja ala is felveszi a kitomott melltartojat? Kicsit sem fognak rajonni az osztalytarsai a turpissagra. Ki fogjak rohogni es megerdemli, mert egy gyerek ne szexiskedni akarjon, plane azzal, ami nincs is. Majd megno neki. Ha pedig nem, akkor is boven lesz ideje push upozni. Boven mas kategoria, ha egy felnott vagy legalabb 16+-os lany hordja, mint o mar bocs.

Lehet lepontozni.

2016. aug. 13. 20:34
 24/42 anonim ***** válasza:
94%
Azon gondolkoztam,hogy miért ilyen kegyetlenek a kamaszok?! Már hetedikben(!) is csúfolták,hogy nincs melle!? Atyaég! Hova fajul a világ? Mindenki olyan,amilyen. Próbálja elfogadni magát.
2016. aug. 13. 20:57
 25/42 anonim ***** válasza:
58%
#24, ezen en is meglepodok. Nalunk hetedikben kb.az volt a kuriozum, ha valakinek volt mas is "ket pattanason" kivul, de oket sem csufoltak. Es nem 20 eve voltam hetedikes. Szornyu ez a mai korosztaly. Epp ezert kene a kerdezonek is inkabb elfogadnia magat es buszken viselnie az adottsagait, nem pedig kompenzalni es megfelelni akarni. Ugyis talalnanak rajta valami mast, amit cikizni lehet, hogy ok ezzel tobbnek erezzek magukat :(
2016. aug. 13. 21:36
 26/42 anonim ***** válasza:
73%

a peritol egy a központi idegrendszerre ható durva gyógyszer,aminek a mellékhatása,hogy étvágyat csinál. NEM adjuk gyereknek,főleg nem hosszú távon. jó sötét lehet az az orvos aki ezt felírta,valami őskövület lehetett, Kicsinálod vele a gyereket.

inkább vizsgáltasd ki,hogy mi baja,miért nem hízik,lehet felszívódási zavar,hormonprobléma,akármi.

2016. aug. 13. 22:09
 27/42 anonim ***** válasza:
97%
Ennyi hülyeséget már régen olvastam. Semmi baja csak még kislány. Egy csomó ilyen kis vékonyka lány van. Nem mindenki vasgyúró. Gyógyszert se kéne szednie.
2016. aug. 13. 22:14
 28/42 anonim ***** válasza:
61%
Lehet hogy csak én olvastam rosszul de a gyereknem még nem jött meg. Nos ez régebben egyik barátnőmnek is így volt ezért utána olvastam és kiderült hogy a kevés súlya miatt volt. Amúgy ne akarjon mensizni nem olyan jó az...
2016. aug. 13. 23:21
 29/42 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is mindig kicsi mellem volt, most is alig van, semmi jelentősége, ugyanúgy voltak párkapcsolataim, szoptatásnál, amikor megnőtt sajnáltam azokat, akiknek ekkora. Én tudok hason feküdni, sportolni, stb. A vékonyságáért meg irigykedni fognak majd rá tizen-huszonév múlva is :) Az tényleg jó ötlet, h nézzetek vékony szátokat, Keira Knightly, Natalie Portman. És próbáld a figyelmét arra terelni, ami szép benne, szeme-haja, stb.
2016. aug. 14. 00:11
 30/42 anonim ***** válasza:
55%

#17-es

Mi a probléma, mi nem érthető?

2016. aug. 14. 01:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!