Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves nagy lányom jott ma...

14 éves nagy lányom jott ma egy panaszal mit tehetnek?

Figyelt kérdés
Ma jott a lanyom sìrva oda hozam alig tudtam ki szedni belole mi a baja de sikerult le ultunk senki nem volt otthon csak mi 2 azt mondta nekem hogy az bantsa hogy jon az iskola es 8 dikba megy es csufolni fogjak az osztaly tàrsai hogy sovany kicsi a melle be lattom hogy sovany 160cm 39kg nincs melle es a baratnoinek persze van es tavaly csufoltak amit most mondot el es azt remelte hogy majd nyaru szunetre meg no neki es fel szedd par kg de nem mit tehetek??
2016. aug. 13. 18:18
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
96%

Mondja meg az osztálytársainak, hogy lehet, hogy testileg már felnőttek, de fejben még nagyon nem, ha ilyeneken képesek csúfolódni. Oltsa le őket, hogy jó sok eszük lehet, ha ráadásul olyanért csúfolják, amiért nyilvánvaló, hogy semmit nem tud tenni.

Ja és üzenem neki, hogy nekem is kicsik a melleim, 13 éves koromban még nagyobbak is voltak, mint most, de teszek rá. Nem zavar, legalább esélye sincs lógni ;) És egy páromat sem zavarta a mérete, szerették mindannyian, hogy kicsi formás melleim vannak. Én meg így szeretem, ahogy van :) Nyugodtan hordjon csajosat, ha szeretne, az értelmesebb emberek úgysem azt nézik, hogy mekkora a melle.

2016. aug. 14. 02:29
 32/42 anonim ***** válasza:
68%
Vizsgáltasd ki mert nem egészséges ilyen alacsony testsúly.
2016. aug. 14. 02:32
 33/42 anonim ***** válasza:
87%
Kedves #30, en lennek a 17-es. Nekem teljesen ertheto minden, de koszi az erdeklodest. Bar nem tudom, hol lattal olyat a valaszomban, ami alapjan azt szurod le, hogy barmirol is fel kene engem vilagositani.
2016. aug. 14. 02:36
 34/42 anonim ***** válasza:
Nem kéne a sok hülyegyerekkel foglalkoznia.
2016. aug. 14. 09:51
 35/42 anonim ***** válasza:
63%
Pont nem úgy tűnik,mintha egy édesanya lennél,hanem mint egy kis 14 éves fruska,aki nemigen járt be nyelvtan órákra.
2016. aug. 14. 16:18
 36/42 anonim ***** válasza:

#33-as hozzászólónak

Visszaidéztél egy részletet tőlem, és hozzátetted:

"lol, pont egy ilyen papol. "

Úgy gondolom, hogy nyelvtanilag hibátlan mondatot írtam, rövid érthető formában. Ellenben a "lol" és társai nem nevezhetők elfogadható, közölhető tartalomnak, ezek a kifejezések nem többek, mint a Magyar nyelv arcon köpése.

A papol, -mint ige, egyáltalán még köszönőviszonyban sincs a hozzászólásommal. Olvasd el a definíciót, értelmezd, és ha ráillene, (nem csak részlegesen) akkor használd.

2016. aug. 14. 18:37
 37/42 anonim válasza:
90%
Én is mindig ilyen vékonyka lány voltam, lapos, de szerencsére engem nem csúfoltak soha. Ilyen az alkatom, vékony csontú vagyok, gyors az emésztésem, így nem tudok hízni. De miután 13 évesen megjött, elkezdtem kerekedni, mára (most 16 éves vagyok) mindenki azt mondja, hogy topmodell lehetnék, tökéletes az alakom. Ezt nem dicsekvésképp mondom, csupán bátorítani szeretném a lányodat, hogy eljön majd az ő ideje is. Emlékszem 13-14 évesen alig találtam ruhákat, mert méretre csak a gyerekruhák lettek volna jók, de én már szerettem volna nőiesebb, nagyosabb lenni. Aztán csak úgy egy nyár alatt megváltozott a helyzet, elkezdtem rendszeresen tornázni (youtube: blogilates csatornáján találtam videókat), és bár még ma is vékonyka vagyok, 162 cm és 48 kg, a melleim nem nagyok, de legalább kerekek, formásak, de egészségesen nézek ki, nem vagyok csontsovány, hanem ahogy én mondom, csinosan vékony. Úgyhogy biztatlak, egy kicsit kell még várni, és minden más lesz. Ezen kívül addig csakis annyit tehet, hogy elfogadja magad úgy ahogy van, kiélvezi azt, hogy még nem kell a menzesszel bajlódni, és 1-2 év múlva tuti mindenki irigykedni fog az alakjára, és arra, hogy bármit ehet, nem kell fogyókúráznia, bármit felvehet és jól néz ki. És az anyukának pedig azt tanácsolom, mondd neki minden nap, hogy szép, és így szép, ahogy van! Sok puszi és ölelés! 16l
2016. aug. 15. 16:01
 38/42 anonim ***** válasza:

Tudod, az a kulonbseg, hogy a lol egy szleng, amit a fiatalsag gyakran mondogat, a papol iget pedig manapsag mindenki a kioktatokra, magyarazokra hasznalja.

Az abba kene fejezni ellenben mikor volt helyes? Te is arcon kopod a magyar nyelvet (amit amugy jelen esetben nem irunk nagybetuvel) azzal, hogy osszemosol ket kifejezest (abba kene hagyni es be kene fejezni).

2016. aug. 15. 16:57
 39/42 anonim ***** válasza:
Nem baj az hogy vékony. Ne hízlald, mert attól nem fog nőni a melle. Talán próbálj meg neki venni jobb minőségű melltartót, az sokat segíthet.
2016. aug. 15. 20:02
 40/42 anonim ***** válasza:

Grammatikailag hibátlan mondat, nem tiltja semmilyen szabály, hogy egy mondatban használjak két kifejezést, vegyítve. Sőt.

Attól, hogy Te csak így használtad, esetleg szüleid szájából is hasonlóan hangzott el: "Gyermekem, abba kéne hagyni a vazelinnel való locsolást, esetleg be kéne fejezni az esti csattogtatást) még nem azt jelenti, hogy másképp nem használhatod.

Szerintem a "lol"-nak nincs semmi keresnivalója a nyelvünkben. Ez nem több, mint majmolás.

Az átlagtól jóval több kifejezést használok, szókincsem gyarapítom amikor csak időm, és energiám engedi.

2016. aug. 15. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!