Meddig tart a terhesség alatti hányás? Mit egyek, vagy igyak? Félek, ha folyton kihányom amit megeszek, nem tud fejlődni a magzat.
Figyelt kérdés
5.hetes terhes vagyok,és ma kezdődött el a hànyás.Ez a második terhességem, az elsőnél sosem hànytam.Most meg ma reggel már kétszer is.2016. jún. 23. 07:34
1/7 anonim válasza:
Ezt nem lehet megjósolni.Valaki párszor hány,valaki meg végig.Én a 20.hétig naponta 10x hánytam,fogytam is,utána is néha-néha előfordult.Ettől a baba még szépen fejlődött.Én ugyan nem.igen híztam a terhesség alatt.De ő teljesen normális súllyal született
2/7 anonim válasza:
Az első terhességemnél 3 hónapig semmi nem maradt meg bennem, még a víz sem nagyon. A lányom 3,5 kg-val született egészségesen.
3/7 anonim válasza:
Meddig tart? egyénenként változó, nem lehet ráhúzni egy sablont
Mit egyél,igyál? ki kell tapasztalni, mi marad meg benned és ez bizony hányások árán lesz megvalósítható. Bennem anno csak a gyümölcsjoghurt, túró rudi és ásványvíz maradt meg hetekig, a baba mégis teljesen jól fejlődött
Szóval kitartás, senkinek nem lesz baja, ha hánysz,csak neked kellemetlen :)
4/7 anonim válasza:
nekem 7-10. hét között volt, a kóla, a citromlé segített, és a magne b6 elmulasztotta.
amúgy azt tanácsolom, magam hibájából tanulva, hogy amikor megszűnik a hányás, és már nem ehetsz meg bármit, mert úgysem látszik meg, vedd ezt észre:) én nem vettem...
5/7 anonim válasza:
Én az 5. héttől a 25-28 hétig hánytam (vészes hányás). Ne aggódj, a baba elveszi ami neki kell. Ha nem tudsz vizet inni, vagy azt is kihányod, akkor viszont menj kórházba, mielőtt kiszáradsz. Ha nagyon rossz, daedalon és rennie segít, én mindkettőt hónapokon át szedtem.
6/7 anonim válasza:
Nekem a 18. Hetig masszivan,azota(2 hete) csak heti 2-3szor...a baba ugy működik,mint egy parazita,o mindent elvesz toled,amire szuksege van,szoval kb. Csak teged keszit ki a dolog,a kiszaradas lehet valoban veszelyes,de azert szerintem meg ne ess kétségbe,mert ketszer hanytal:)(nekem ez a 3. Terhessegem,mindegyiknel ilyen hanyos voltam :))
7/7 anonim válasza:
Elsővel csak émelyegtem.Másodikkal kb a 20hétig hánytam.Volt olyan hét h 3kg-t fogytam.Ami segített:háztartási keksz,hideg kóla pár korty szénsavat kikavartam belőle,végső esetben daedalon kúp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!