Ti hogy titkoltátok? (többi lent)
Sziasztok ! úgy néz ki hogy terhes vagyok, aminek persze nagyon örülünk .. nagy a boldogság :))))
VIszont én a munkahelyemen nem szeretném egészen addig lebegtetni a dolgot, míg nem töltöm be a 12. hetet. De ezt hogy fogom tudni megoldani, ha mondjuk folyamatosan gyötör a hányinger , rosszabb esetben a hányás ??? Volt valaki ilyen szituban ? mit csinált? Hogy titkolta ?? vagy milyen praktikát alkalmazott, hogy a rosszullét ne üljön ki az arcára ?
Biztos (5 éves munkaviszonyom van) és nem is lenne semmi gond ha kiderülne, viszont szeretném már akkor tudatni a kollégákkal, főnökséggel, amikor már úgy mond tuti és túl vagyok az első "kritikus" 12 héten.
válaszokat előre is köszönöm !
köszönöm a válaszod !
bízom benne, hogy a szerencsésebb kategóriába esem !
Sajnos en 22hetig vegig hanytam. A 9.hettol :(
Egyre kevesebb orat kertem,6ot a 9-10helyett
Es sajnos nekem hamar levagtak itt bent ,hogy bizony babas vagyok. De! A babaval minden oke,nem erdekelt,hogy tudjak paran.
Remeljuk, nem leszel egesz nap rosszul,max reggel mikkr felkelsz.
En probaltam enni..mikor ereztem ,hogy jon a hanyinger...de azt is kihanytam allandoan :(
De ha meg nem ettem akkor azert is hanytam! 😃
Egy jo tanacs! Reggel ne egyel kortet! Az valami birzalmasan keseru...ha visszjon.
Foleg ha az orrodon is jon. Bocsi,hogy undi :(
28hkm :)
Én sem akartam hogy tudják, szerencsére rosszul sem voltam sosem! A 17. hétig dolgoztam, kb 2 héttel előtte kérdeztem az egyik munkatàrsamtól hogy hogy kellene ezt felvezetni a főnökömnek...
A terhesség nem mindig jàr rosszulléttel! (Nekem sajnos szàmított hogy mikor derül ki, hiàba voltam ott 3 éve vègig havi szerződésújítás volt, még mielőtt elmondtam aláírtam a következő havit, elmentem tàppénzre (gyárban dolgoztam nem a legegészsègedebb dolgokkal és féltettem a babát) aztàn persze nem is kaptam többet...)
Ha legalább egy éve így dolgoztál ott, akkor a munkaszerződésekkel galoppozz be a munkaügyi bíróságra és tuti a nyert per. Egy évnél hosszabb ideig hosszabbítgatott szerződést már határozatlan idejűnek kell tekinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!