Fiúk, titkoltátok a szüzességeteket a lány előtt, aki elvette?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok?
Fake it 'till you make it?
2012. okt. 7. 12:19
1/12 anonim válasza:
Én nem, elmondtam neki előre, de nem zavarta. És valahogy megtanultam sok dolgot tőle. Most meg már egész jónak tartom magam és odaadónak.
20/F
2/12 anonim válasza:
Nem titkolnám.Elmondanám nyugodt szívvel
3/12 anonim válasza:
Nem titkolnám el. Ha kérdezné akkor elmondanám neki
4/12 anonim válasza:
Ez a lanytol is fugg. Szerintem idosebb korban, jobb titkolni, mert tapasztalatbol tudom, hogy a 20 folott a csajok gaznak tartjak. De 20 alatt mindenkepp lehetsz oszinte, szerintem.
5/12 anonim válasza:
13:41
Elég beteg semmirevaló p*csákkal találkozhattál, ha ez a véleményed.
6/12 A kérdező kommentje:
nálunk 19 évesek voltunk, mégis azt hazudtam a lánynak, hogy voltak már barátnőim, különben szerintem nem feküdt volna le velem
de ez rövid távú kapcsolat volt, a harmadik találkozón feküdtünk le először és utoljára
2012. okt. 7. 14:16
7/12 anonim válasza:
Ilyen esetben hazudni kell.Normális kapcsolatban érdemes igazat mondani
8/12 anonim válasza:
Nem titkoltam el, és szerintem pont emiatt tetszettem neki, hogy tapasztalatlan vagyok.
27 évesek voltunk.
10/12 anonim válasza:
Előttem a párom 2 teljes évig titkolta.
18 volt, mikor lefeküdtünk (én 15).
2 évre rá elmondta, hogy a 4 lányból, akiket mondott, igazából egyel sem feküdt le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!