Hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? Mi a véleményetek, ha egy lány 13 évesen lefekszik a pasijával?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 20:42
4/16 anonim válasza:
Csak egy laza 10essel vagyok több, mint te, de mégis egy más korosztály! Nekem 13 évesen nem azon járt az eszem, hogy SZEX! Szerintem ráérsz még ezzel! Előbb meg kell érni fejben hozzá, nem elég, hogy kinőtt a cici és a pubiszőr! Nem leszel semmivel sem több, ha túl vagy rajta! És a legfontosabb...a szüzességed a legnagyobb ajándék, amit egy férfinak adhatsz...szóval jól válogasd meg, hogy kinek is adod oda!
5/16 anonim válasza:
Én húszévesen vesztettem el a szüzességem. Szerintem semmiből nem maradtam ki. Tizenhárom évesen kaptam az első szájra puszit. Egy fiú sem hagyott ott, mert nem feküdtem le vele. Akkor még ez nem volt szégyen.
6/16 anonim válasza:
Osztálytársam vesztette el 13 évesen (lány) aki akkor marha ,,szerelmes" volt. Most 16 és nem meri bevallani a mostani pasiának, hogy már nem szűz. Nagyon megbánta, hogy akkor meggondolatlanul ezt csinálta.
Ha van egy kis eszed akkor vársz vele!
L/16
7/16 anonim válasza:
1. én 16 leszek két hónap múlva, és még szűz, bár a b arátnőmmel már beszéltünk a dologról:)
2. a legtöbb kislány csak azért veszíti el, hogy "menő" legyen, legalábbis nálunk úgy volt általánosban. ma már egytől egyig mindegyik megbánta... tisztában vannak vele, hogy 14 alatt ezt törvény tiltja?
8/16 anonim válasza:
Egyre több lány elveszíti 13 évesen...Utolsó válaszolónak meg annyit szeretnék mondani hogy ezeket a lányokat nem érdekli hogy tiltja a törvény.És a fiújaikat sem.
9/16 anonim válasza:
13 évesen nem fogja fel mit csinál, és amikor majd felfogja mit csinált, akkor fogja megbánni!...
10/16 anonim válasza:
Aki 14 évesnél fiatalabb gyerekkel szexel, az bűncselekményt követ el, még akkor is, ha a kiskorú beleegyezésével történik.
Mellesleg meg az ilyen 13 éves lány jó nagy hülye, és ritka olcsón adja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!