Hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? Mi a véleményetek, ha egy lány 13 évesen lefekszik a pasijával?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 20:42
11/16 anonim válasza:
Szerintem sem kéne. Főleg ha megfogalmazódik benned ez a kérdés és ide kiírod, akkor szerintem te sem akarod igazán. Vagy csak mások véleménye számít?
18/L
12/16 anonim válasza:
5 év a különbség köztünk, de 13 évesen még azt se tudtam, h mi az a sex -.-' xD és majdnem 19 évesen veszítettem el. Szerintem Megbánnád 13 évesenm de ez is függ a felfogástól, h könnyen lazán veszed az életet, vagy halál komolyan.
szóval 13 évesen NEEEEE SEXELJ!! :)
13/16 anonim válasza:
én 28évesen adtam a szüzességem a férjemnek. És soha nem bántam meg. És csodás érzés, hogy a férjem értékeli, hogy nem volt senki olyan fontos az életemben, mint ő.
14/16 anonim válasza:
sztem ne tedd meg.én 17 leszek és még szűz vok,van barátom 1,5 éve és egyenlőre jól megvagyunk szex nélkül.Inkább petting minthogy megbánd,legalábbis mikor összejöttünk 15 éves vtam és szinte már az első petting után(3 hónapja vtunk együtt) akartam h meglegyen,de azt mondta aarátom h tudja h meg fogom bánni és inkább ne tegyük,mert tudja h ez fontos és majd akkor történjen ha tényleg akarom.most ott állok h eldöntöttem h már minden oks és tim h szeret.de nem 13 éves vok.uh sztem ha ezt akarod tedd de az tuti h nem azt fogják mondani h milyen okos vtál,hanem azt h mekkora kis ribanc már bocs.jah meg ha 16 évesen összejössz egy sráccal megkérdezi h mikor vesztetted el hát...öööö 13 évesen elég gáz sztem.legalábbis nekem égne a pofám az új pasi előtt.
15/16 anonim válasza:
15 voltam, én nekem szüleim mindig azt mondták, h olyannal feküdjek le akire 40év múlva is szívesen emlékszem vissza, hát nem jött össze kiderült h megcsalt én úgy gondolom h én még 15évesen is fiatal voltam ehez nem hogy 13, és te még fokozod azzal h lány vagy, h ha szeret tud várni h ha nem akkor nem éri meg, h ha meg te szeretnéd nagyon és tényleg úgy gondolod h korodhoz képest vagy elég érett a dologhoz azt mondom h hajrá érezzétek jól egymást csak nehogy bele ess a hibába mibe én estem ^^
16/16 anonim válasza:
Én bizony 13 évesen veszítettem el, és NEM bántam meg, a barátommal azóta is együtt vagyunk.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!