Terhesség és rosszullét? Mennyire jellemző az enyhe rosszullét, a kóros hányás, vagy az, hogy egyáltalán nincs semmi?
Nem tudhatod előre, ráadásul felesleges ezen pörögni úgy, hogy még terhes sem vagy és befolyásolni sem tudod.
Én pl. egyáltalán nem voltam rosszul (se hányinger, se szédülés, se gyengeség), csupán aluszékonyabb lettem az első trimeszterben, de ez nem befolyásolta a munkámat.
elsőnél leszakadtak a melleim, a másodiknál hánytam. bármi lehet, sajnos. az alacsony vérnyomás nem baj terhesség alatt, nekem legalábbis jól jött, sose kellett aggódnom.
én amikor végighánytam az első 12 hetet, akkor is vidáman dolgoztam, ebéd után hányás és vissza fogmosás után az irodámba.:) és végig tudtam dolgozni, a császármetszés előtti hétig, szóval ezt sem tudhatod előre, hogy tp-en leszel. (pl. lehet, hogy a te munkahelyed nem szeret csalni)
Mindig is alacsony volt a vérnyomásom 90/60 kb,es a gyomrom is érzékeny. Meg voltam győződve, hogy ha terhes leszek végig hányok...
Amikor babám lett egy hétig volt az5.heten telítettség érzésem és gyomorégésem. Hirtelen Nőtt a mellem 2meretet, aztán 6.heten elmúlt minden. Már csak annyi van, hogy aluszékony vagyok, éjjel pedig 4kor kelek általában. És ikrek! Szóval ezt nem tudni előre. Amikor mondtam a dokimnak, hogy baj van... Nem érzek már semmi tünetet, azt válaszolta, hogy szerencsés vagyok. Persze az elején én úgy gondoltam bár hanynek, bármi csak lenne jel...😊 de.most mar nyugodt vagyok es Örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!