Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rosszullét, hányás melyik...

Rosszullét, hányás melyik időszakban jellemző?

Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Leginkább jellemző az első trimeszterben, de valakinek az egész terhességét végig követi, emberfüggő.
2013. szept. 19. 20:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, úgy értem, hogy ha kezdődik, mikor jelentkezik elsőként, melyik időszakban? Gondolom nem a fogantatás másnapján buknak térdre a WC előtt.
2013. szept. 19. 20:57
 3/8 Szaszuss ***** válasza:

Nekem a nem várt előtt 1-2 nappal már hányingerem volt, ekkor már gyanakodtunk , vártuk is mivel tervezett baba. :)

Most pedig a terhesség végén is vissza jött a hányinger. Ilyenkor elvileg addig tart amíg lejjebb nem csúszik a baba annyira, hogy ne nyomja a gyomromat. Nekem még kb 1 hét.

36 hkm

2013. szept. 19. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok, igy már értem :D

Nekem 7.-8. héten már minden nap azzal kezdtem, hogy hánytam, csak utána fért belém bármi is. :D

37hkm

2013. szept. 19. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:
általában a 6 hét után jelentkezik, ritkán elöbb, de mint tudjuk sokaknak egyáltalán nincs. Hogy kinek emlyik napszakban az megint ember függő van akinek egész nap van akinek csak ekkor vagy akkor.
2013. szept. 19. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Nemvárt előtt kezdődött a hányinger,aztán a 7.héten felerősödött.Most a 9.hét végén tartok és nincs olyan nap,hogy ne lennék rosszul,sajnos csak este.Egész nap jól vagyok,még reggel is,aztán este 8-tól,mint,akit kicseréltek.
2013. szept. 20. 06:54
 7/8 Kávétejszín ***** válasza:

Még visszaemlékezni is rossz... 8 hetesen kezdődtek az ESTI (!) rosszullétek, és kb. a 14-16. hétig tartott, ha jól emlékszem. Borzasztó volt... :( Utáltam mindent, aminek köze van a csokihoz, ki is jött a csokibevonatú vitamin mindig, amit szedni kellett... :(

28+6 hkm

2013. szept. 20. 07:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem kb. a 8.héten kezdödött az émelygés.Soha nem hánytam csak hányingerem volt.kb.a 14.héten teljesen elmult,most pedig csak néha-néha van hányingerem.

20hkm

2013. szept. 20. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!