Rosszullét, hányás melyik időszakban jellemző?
Nekem a nem várt előtt 1-2 nappal már hányingerem volt, ekkor már gyanakodtunk , vártuk is mivel tervezett baba. :)
Most pedig a terhesség végén is vissza jött a hányinger. Ilyenkor elvileg addig tart amíg lejjebb nem csúszik a baba annyira, hogy ne nyomja a gyomromat. Nekem még kb 1 hét.
36 hkm
Első vagyok, igy már értem :D
Nekem 7.-8. héten már minden nap azzal kezdtem, hogy hánytam, csak utána fért belém bármi is. :D
37hkm
Még visszaemlékezni is rossz... 8 hetesen kezdődtek az ESTI (!) rosszullétek, és kb. a 14-16. hétig tartott, ha jól emlékszem. Borzasztó volt... :( Utáltam mindent, aminek köze van a csokihoz, ki is jött a csokibevonatú vitamin mindig, amit szedni kellett... :(
28+6 hkm
Nekem kb. a 8.héten kezdödött az émelygés.Soha nem hánytam csak hányingerem volt.kb.a 14.héten teljesen elmult,most pedig csak néha-néha van hányingerem.
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!