Tapasztaltok? Kisfiút vagy Kislányt váró Kismamikra volt inkább jellemző a terhesség alatti hányinger, hányás?
kisfiam van :) 2x hánytam, az se a terhességi rosszullét miatt, vetélés gyanúval kórházba kerültem és az idegességtől...
off: hülyeségnek tartom az összefüggéseket, minden terhesség más, nem annak a függvénye, hogy fiú vagy lány... :) persze nem akarom elrontani a kedvedet
dehogy rontod el:-) AZ első babánk Kisfiú ,Vele végig voltak hányingeres dolgok,most újra Valaki a Pocakomba költözött és ugyanugy érzem magam,mint anno...
kiváncsi vagyok,ennyi az egész:-)
Lányom van,az első 5 hónapot végighánytam,szó szerint!
Emiatt 5 hónapot ágyban töltöttem és napota 15* hánytam!
Ritka nehéz időszak volt:)
Szia!
Első terhességemnél minden reggel a 13. hétig reggel nagyon rosszul voltam és hánytam. Kislányom lett.
A második terhességemnél semmi bajom nem volt, talán néha 1-2 öklendezés. Ismét kislányom született... :-)
Szóval szerintem semmi összefüggés nincs... :-)
3 éves és 7 hónapos kislány anyukája
Szintén kislányom van, egyszer sem voltam rosszul :)
Szerintem sincs összefüggés egyébként :)
Szia!
Kislányommal 7. héttől a 10.ig volt hányinger, hányás.Most várjuk a kistesót ugyszint rosszul vagyok, de még csak 8 hetes így nemet nem tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!