A terhességgel járó rosszullétek, hányinger a terhesség melyik szakaszában kezdődik/jelentkezik?
Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 17:43
1/5 anonim válasza:
Nálam már lassan egy hete tart. 7 hetes km.
2/5 anonim válasza:
Már pár napos terhesség esetén is jelentkezhetnek a rosszullét tünetei. De ez mindekinél más. Nekem semmi bajom nem volt, csak fáradékony voltam az első 3 hónapban.
3/5 anonim válasza:
5-6.héten kezdődnek...valakinek eltart sokáig,de a többségnek 12.hét után enyhül vagy elmúlik!
15hkm
4/5 anonim válasza:
Nekem sem volt semmi :)
15 hetes km
5/5 anonim válasza:
Szia! Én onnan tudtam, hogy baba van, hogy a nem várt előtt 4 nappal savas lettem. Más tünetem nem is nagyon volt és ez is csak kb 1-2 hétig. A rosszullétek pedig nem törvényszerűek, szerintem inkább örülj neki, ha megúszod őket. :))
12+1 hk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!