Ha már egy hete vannak alhasi görcseim, és napközben többször is hányinger, émelygés, az lehet terhesség jele?
Figyelt kérdés
Kb. egy hete van az, hogy menses-görcs szerű érzésem van medence tájon (mintha meg akarna jönni) , hol jobb, hol baloldalt. Hányinger, émelygés is van, illetve enyhén érzékenyek a mellbimbóim. Az esélyt megadtuk a babának, de a teszt még egyelőre 2 hétre rá negatívat mutat. Lehet, hogy korán teszteltem? Elvileg a hét elején voltam középidőben a ciklusomat tekintve. Azért bizakodhatunk egy pozi tesztben úgy 1 hét múlva?2011. jún. 11. 14:19
1/3 anonim válasza:
a kérdés hogy mikor kellene megjönnie?
tesztelni legkorábban a nemvárt előtt pár nappal is lehet vkinek kimutatja vkinek nem
nekem csak a nemvárt napján mutatta ki halvány pozit
délutáni pisiből
jelzem előtte való nap reggeliből negatív
ugyhogy nem vagy lekésve semmiről
hajrá !
2/3 A kérdező kommentje:
Elvileg 21.-e körül kellene megjönnie, csak reménykedtem, hogy esetleg már most kimutatja. Illa-test-et használtam, de sajna negatív lett :(
2011. jún. 11. 14:33
3/3 anonim válasza:
21.-én kellene megjönnie?
Te pedig 11.-én felteszed a kérdést,hogy miért nem + a teszt?Miről beszélsz?
10 nap múlva tesztelj!:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!