Létezik terhesség hányinger nélkül?
Holnap megyek dokihoz, kb.6 hetes lehetek, de szédülésen, pici mellfájdalmon és hasszurkán kívül nincs tünetem.
Kinél mikor jelentkezett a hányinger?
Nekem pl. nem volt hányingerem - egyáltalán.
A hiedelmek / megfigyelések szerint a fiúgyermeknél nem jelentkezik hányinger, rosszullét. Persze valakinél mégis, de nekem valóban kisfiam lett, és csak gyomorégésem volt, az is csak a 3. hónapig.
Tesztet csináltál?
Szia!Én elvileg ma 6hetes és 6 napos vagyok, ma megyek dokihoz, és semmi tünetem nincs de tényleg semmi!
Azon kívül persze hogy nem jött meg!Szóval egyáltalán nem baj ha nincs hányingered, bár lehet, hogy majd később jön sose tudni!Boldog babavárást és minden jót nektek!! :)
Szia!
Nekem eddig 1 perc rosszullétem sem volt!!!19 hetesek vagyunk,17 hetesen mozdult meg először,azota pici gyomorégésem van csak !!!
Kisfiunk lesz!! :-)))))
Gratulálok és Boldog Babavárást!
19 hetes Kismami
Szia!
Én holnap leszek 7 hetes,és nálam sincs hányás,hányinger,sőt,nagyon jól érzem magam.Elvileg ez tényléeg fiúra utal,hát kiváncsi leszek :)
Szia!
Én is 7 hetes vagyok,semmi hányinger,csak mellfájdalom és reggel alacsonyabb a vérnyomásom,szédülök,napközben le kell feküdnöm mert délutánra elálmosodom,pedig nem is dolgozok.Tehát lehet hányinger nélkül is terhes az ember lánya:))Örülj neki!:))
Ez csak a hülye filmekben van, hogy rögtön hánynak az emberek, mint a lakodalmas kutya és onnan sejtik, hogy terhesek... :)
Az, hogy most, hat hetesen nincs hányingered, nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Nekem se volt, a 8. héten émelygés, utána jött a hányós korszak, azóta se múlt el. :)
Ezek nagyon szép babás tünetek, de az émelygés, hányás sem szentírás. Én személy szerint cserélnék azzal, aki nem szokott hányni és rosszul lenni. :)
Egyébként pedig gratulálok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!