Tapasztaltok? Kisfiút vagy Kislányt váró Kismamikra volt inkább jellemző a terhesség alatti hányinger, hányás?
4hónapot végighánytam.Éjjel-nappal...
Kislányom lett:)
Se hányás,se rosszullét,semmit nem szedtem(terhesvitamint).
Egyetlen "mellékhatása" volt a terhességemnek 10-12.hét környékén,hogy állva el bírtam volna aludni.Aztán ez megszünt.Lányom van.
Kisfiam van, és csak émelygéseim voltak. De rájöttem egy idő után, hogy ha émelygek, ennem kell, és elmúlik, ugyanis nem gyomorkorgással, hanem émelygéssel jelzett a gyomrom, hogy adjak neki valamit.
Érdekes, hogy alapból nagyon gyomorgyenge vagyok, úgyhogy féltem a terhességtől ilyen szempontból, mint a tűztől. De amíg terhes voltam, komolyan mondom, a rozsdás vasszöget is meg bírtam volna enni, semmitől sem volt bajom. Nyugodtan ettem fagyira kovászos ubit például... :))
Leszögezném előre hogy mindhárom gyerekemet vártam nagyon szóval nem azért voltam hányós:)
első és harmadik fiú, rosszullét émelygés undor mindentől,hányás kísért a 12.hétig.
a középső lányka ott semmi bajom se volt, egy pici rosszullét se.
úgyhogy én legalább magamról már tudom hogy melyik tünetcsoport jelent fiút az esetemben:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!