Mennyire jellemző vajúdás alatt a hányás?
Hallottam ilyenről, és érdekelne, mennyire jellemző. És hogy lehet-e párhuzamot vonni azzal, hogy terhesség alatt rosszul voltem-e. Mert én nem hogy nem hánytam, de még hányingerem sem volt egyszer sem. És hányásfóbiám van, félek vajúdás alatt ér el..
33 hetes vagyok.
Jezusom!! 38 oras szules :S:S:S
Valaki szulje meg helyettem ezt a babat :((
Hogy en mennyire rettegek...
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok.
Én is azért kérdeztem, mert rosszul vagyok a hányástól, szinte sokkot kapok. És nagyon nem szeretnék.
Azt hittem ezt is a hormonok okozzák, de ha a fájdalom, akkor bízom benne, hogy elkerül. Magas a fájdalom küszöböm, bár szülni még nem szültem:-)
Várok további tapasztalatokat is.
Szia!
Meg tudlak érteni, én is hányásfóbiában szenvedek:(
Terhesség alatt nem hánytam, és vajúdás közben sem. Igaz, nekem azt mondták, hogy nemis voltak igazi fájásaim, mert az NST nem mutatott semmit. Mivel nekem lejárt a terminus, befeküdtem a kórházba. És miután picit buheráltak, hogy beinduljon a szülés, szinte semmit nem ettem a csokin kívül, és csak ásványvizet ittam 2napon keresztül. Mielőtt felfeküdtem a szülőágyra, csak annyit mondtam a szülésznőnek, hogy nem akarok hányni! Holott még hányingerem sem volt!!! Maga a szülés 20 perc alatt lezajlott, és közben eszembe se jutott a hányás gondolata, mert akkor teljesen mással voltam elfoglalva:)
De nyugi, ha hánysz is, akkoris életed legcsodásabb emléke marad a szülés:)
Könnyű, gyors és hányásmentes szülést kívánok Neked!
Egy 5 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!