Nálatok is jellemző, hogy iskolai ünnepségeken szinte mindig van egy-két lány, aki kiájul a sorból?
Nem.
Tanuld meg kezelni a dolgot. Normális reggeli, bőven igyál előtte, ne nézz mindig egy pontra, mozgasd a lábad, és ha érzed, hogy jön az ájulás, ülj le a földre egy percre.
Én is ájulós vagyok, és sosem értettem, hogy aki ilyen típus, az ezeket miért nem alkalmazza. A ballagásomon egyébként velem is volt, hogy leültem egy kicsit, szerintem senki nem vette észre, viszont legalább nem ájultam el.
Amit itt elöttem leírtak szuper.
Egyél rendesne és igyál nagyon sokat.
ès szerintem az nem annyira ciki ha leülsz mint ha kitörött foggal mész középiskolába.
Nem csak lányok. Ájulnak ott a fiúk is.
Nálunk a suliban úgy oldották meg a ballagást, hogy félkörívesen székeket raknak és arra ültetik a ballagókat a műsor meg a beszédek alatt. Már csak azért is mert június közepén már dög meleg van, meg fel vannak pakolva virágokkal. Végül is értük van az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!