14 éves lányom nem csinál semmit. Mit tegyek?
Igen, kap zsebpénzt. Jó ötlet amit irtàl, kipróbàlom.
Születèse óta egyedül nevelem. Szoktunk közös programkat szervezni. Ilyenkor mindent megbeszélünk. Mikor hazajövünk mintha a beszèlgetès meg sem törtènt volna. Ma elküldtem boltba kenyèrèrt, mert nem lesz mit ennünk. Erre vett csokikat,.de olyat amit meg sem eszik. Sem èn, sem õ. Szórakozott a mosógèp hombjaival, 1000x elmondtam hagyja abba de folytatta. Màjus 1-jén nem megyünk Visegràdra mert mosógèpre kell a pènz
Baratja van? ha igen szabalyozda talakozasat
baratnok? vond meg az eljarkalast
tekergni szokott? azt se
A laptopot vidd magaddal vagy tedd el ,es ne tudja hogy hol van.
Szobafogsag.
ES a legjobban buntetni egy lanyt az a kozmetikai dolgokkal lehet.
vedd el a hajvasalojat az alapozojat, szempillaspiral es meg amit hasznal.
Tedd oda ,hogy dolgozzon , megmondod ,hogy addig nem mehet a szobajaba amig nem mosogat el es bezarod a szobajat , legy kreativ amit a legjobban szeret azt vond meg tolle ha a szep szo nem segit..
Én visszafordítanám felé azt amit ő csinál. Nem tenném elé a kaját, nem adnék neki pénzt, nem segítenék neki semmiben, mert nem vagyok a csicskája. Nem kellene csinálnia semmit de akkor én sem csinálnék meg neki semmit.
Nem tanul? Oké. Akkor nem megyünk nyaralni, hanem a nyaralásra szánt pénzből különórákra fog járni.
És türelem, ne kiabálj, mert azt kihívásnak veszi, az már egy pont neki, hogy fel tudott dühíteni. Mindig higgadtan, tömören közöld az információt. Ha nem bírod idegekkel, szaladj ki és ordíts, üss párnát, akármi de ő ne lássa. Előtte mindig légy tárgyilagos. Ha rákérdez, mondd neki nyugodtan, hogy mivel szemtelenül viselkedik és semmibe néz téged, mindenért veszekszik, akkor nincs kedved vele kommunikálni.
23/L
Köszönöm a válaszokat
Megverni biztosan nem fogom, mert ha meglátszik a nyoma rám hívják a gyámügyet.
Nem szokott a senkivel elmenni, mert a barátnője 200 km-re van. Nem szokott hajvasalót használni, sem alapozót, sem szempillaspirált. A jelszó jó ötlet, és a laptopot is elfogom rakni ha ne vagyok otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!