Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan mondjam el hogy ez...

Hogyan mondjam el hogy ez nekem nem jó?

Figyelt kérdés
Az idei bizonyitványom elég rosszul sikerült, és anyám kitalálta, hogy akkor az egész éves anyagot be kell hoznom nyáron. De ha csak egy tárgyból kellene! De nem, mert kémiából, matekból, nyelvtanból, bioszból, földrajzbó, töriből. Naponta meg kell tanulnom ezekből egy leckét, mindegyikből. És kifog kérdezni minden nap, ráadásul nyomtat nekem dolgozatlapokat. Szóval az egész nyarat otthon kell töltenem a tankönyvek felett. Ez nekem nagyon nem jó.
2016. jún. 20. 11:00
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Mint már mondtam, augusztusban átnézem a matekot, és a kémiát.

Már beszéltem anyuval, és azt mondta hogy ha nem akarok nem kell tanulnom, de majd 20 év múlva ne őt hibáztassam azért hogy elcsesztem az életemet.

Úgyhogy nem kell tanulnom, de a drága jóanyám ne aggódjon, eszem ágában sincs szakiskolába menni.

2016. jún. 22. 11:05
 22/25 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nem jó, és semmi értelme. Keress cikkeket a témában Vekerdytől pl.
2016. jún. 26. 19:54
 23/25 anonim ***** válasza:

8as ne csináld! Egy életre megutáltatod vele az egészet! A helyesírás - írhatnám, hogy fontos, csak nem lenne igaz. Majd megtanulja. 9 éves, van rá ideje!

Kérdező, nem cseszed el az életed, hidd el nekem, nem a jegyekért kell élni.

2016. jún. 26. 19:59
 24/25 anonim ***** válasza:

Matek, kémia, fizika

Ez a három nem megy.

Ne nézd át augusztusban, hanem jövőre járj magántanárhoz ebben a háromban

Hány éves vagy? Fiú, lány? Mennyire megy az angol vagy a német?

2016. jún. 26. 20:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem érdemes nyáron tanulni. Inkább pihenj.
2016. jún. 26. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!