Hogy mondjam el apának hogy összetörtek a telefonom?
Azon néztem a receptet,leejtettem és betört a kijelzője.Ugyanúgy használható,érzékeli ha hozzányúlok,be lehet kapcsolni,csak éppen nem szép látvány.Apa is úgy kapta,tehàt ő sem fizetett érte,viszont tudom hogy alapból sokba kerül.Nagyon félek :( mit csináljak?
13/l
Egészen pontosan mitől félsz? Elmondani neki? Miért, szerinted hogyan reagálna? Miért félsz az édesapádtól?
Ilyen megesik, nem tehetsz róla, akkor sem, ha leejted, mindenkivel történnek ilyen dolgok.
Ideje lenne megtanulnod, hogy semmi nem marad titokban. Olyan sincs, hogy valami varázslással a következményt el lehessen kerülni.
Szépen megmondod, mi történt. Aztán elviseled a következményt. Túl fogod élni, hidd el. És talán édesapád normálisan fogja fel a történteket.
Mondd el őszintén, ami történt és azt is, hogy nagyon sajnálod, tudod és megérted, hogy mérges lesz, de már nem tudod meg nem történtté tenni. Sajnos ez egy ilyen dolog.
Az viszont nagyon szomorú érzés a számomra, hogy félsz a saját apukádtól, és még jó, hogy megverni nem fog, ez elég alapvető. Nem tudom, mire jó, ha így megfélemlít, tiszteletet nem vív ki vele... de ez már szülői dolog, azért tudnék vele beszélgetni, bár lehet, hogy nem is figyelne arra, amit mondok, de nem helyes így nevelni egy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!