Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy mondjam el apának hogy...

Hogy mondjam el apának hogy összetörtek a telefonom?

Figyelt kérdés

Azon néztem a receptet,leejtettem és betört a kijelzője.Ugyanúgy használható,érzékeli ha hozzányúlok,be lehet kapcsolni,csak éppen nem szép látvány.Apa is úgy kapta,tehàt ő sem fizetett érte,viszont tudom hogy alapból sokba kerül.Nagyon félek :( mit csináljak?

13/l

2015. júl. 9. 13:17
1 2 3
 11/21 schocko ***** válasza:
50%
...akkor az lcd is sérült benne, de az sem vészes, s esetleg kötött rá töréskárt, s akkor minden rendben...az igazán értelmes ember sohasem kiabál, persze ehhez érni kell az elmének...
2015. júl. 9. 14:00
 12/21 anonim ***** válasza:
27%
Egy jó ember sosem kiabálna egy lánnyal, főleg nem a sajátjával.
2015. júl. 9. 14:06
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
Nincs ember, aki még sosem kiabált életében, nem kell átesni a ló túloldalára azért. De ezt is lehet mérsékelni, átgondolni, és tudatosabbá tenni, ha figyel rá. Megkövezni azért nem kell, mert esetleg az ő személyiségének része a hirtelen haragúság.
2015. júl. 9. 14:10
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg apukád 7gyan olyan mint az enyém vagy akár én. Hirtelen felkapjuk sajnos a vizet és gyakran bántunk meg ezzel olyan embereket akiket szeretünk. Nagyon szégyenlem ilyenkor magam! Ismerem őt így lepereg a látszólagos haragja.

Álj elé és mondd el...apa nem figyeltem sütöttem kicsúszott a kezemből... sajnálom. Veszek magamnak másik telefont!

100% hogy fel fogja kapni a vizet... úgy 5 percre de utána be fogja látni, higy van ilyen és kész! Ne aggódj! 😉

Majd írd le mi volt!!

2015. júl. 9. 15:05
 15/21 A kérdező kommentje:
Majd leírom :) szorítsatok lécci! :)
2015. júl. 9. 15:30
 16/21 A kérdező kommentje:
Nagyon meglepődtem :) Egyáltalán nem kiabált,mégcsak mérges sem volt :) Azt mondta,hogy már vele is megtörtént,és hogy mostanában nem tudja megcsináltatni :)
2015. júl. 9. 18:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Ezért kár volt aggódni :D
2015. júl. 9. 19:15
 18/21 A kérdező kommentje:
Igen,most már én is tudom :D
2015. júl. 9. 19:26
 19/21 anonim ***** válasza:
Minden jó, ha a vége jó :)
2015. júl. 9. 20:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Visszavonom a fenti kijelentésem...apud nem hasonlít ránk..szerencsére! Át kell gondolnom az önfegyelmemet. 😒

Szép volt!! Gratula a bátorságodhoz!!

2015. júl. 9. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!