Hogy mondjam el apának hogy összetörtek a telefonom?
Azon néztem a receptet,leejtettem és betört a kijelzője.Ugyanúgy használható,érzékeli ha hozzányúlok,be lehet kapcsolni,csak éppen nem szép látvány.Apa is úgy kapta,tehàt ő sem fizetett érte,viszont tudom hogy alapból sokba kerül.Nagyon félek :( mit csináljak?
13/l
Valószínűleg apukád 7gyan olyan mint az enyém vagy akár én. Hirtelen felkapjuk sajnos a vizet és gyakran bántunk meg ezzel olyan embereket akiket szeretünk. Nagyon szégyenlem ilyenkor magam! Ismerem őt így lepereg a látszólagos haragja.
Álj elé és mondd el...apa nem figyeltem sütöttem kicsúszott a kezemből... sajnálom. Veszek magamnak másik telefont!
100% hogy fel fogja kapni a vizet... úgy 5 percre de utána be fogja látni, higy van ilyen és kész! Ne aggódj! 😉
Majd írd le mi volt!!
Visszavonom a fenti kijelentésem...apud nem hasonlít ránk..szerencsére! Át kell gondolnom az önfegyelmemet. 😒
Szép volt!! Gratula a bátorságodhoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!