Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy mondjam el neki?

Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Tehát, én vagyok a lány és van egy legjobb barátom akit imádom teljesen megbízók benne bármit megtudunk beszelni stb... Csak ő fiú. Es elmondta h szerelmes belém. En nem voltam/vagyok az, de megbeszéltük h ezután is ugyanúgy folytatjuk. Na de közben nekem lett egy barátom es fogalmam sincs h mondjam el neki mert felek h kiborul na.

2015. aug. 14. 00:20
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Ha o a legjobb baratod,es mindent megbeszeltek,eddig hogy nem tudott a sracrol? Gondolom,eddig is kepben volt,ha osszejottetek...
2015. aug. 14. 00:57
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Megmondtad neki, hogy nem vagy belé szerelmes. Ezek után gondolhatta, hogy valamikor lesz barátod, legalább most látja majd, hogy te tényleg nem tekintesz "úgy" rá, inkább más fiúval jársz. Valószínűleg ez kijózanítja és elkeseríti majd, lehet, hogy kicsit távolabb kerültök egymástól. De más megoldás sajnos nincs nagyon, eltitkolni nem lehet, ha a legjobb barátod...
2015. aug. 14. 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, h attól, h most ti nem jöttetek össze, még meg fogsz ismerkedni másokkal, ahogy ő is meg fog ismerkedni és járni fog más lányokkal, mert ez így működik. Nem tudsz mit kezdeni ezzel a helyzettel te sem, mert életedben először vagy így, hogy a legjobb barátodat elutasítod, és aztán beleszeretsz valaki másba. Ahogy ez őneki is új. Megpróbálod a lehető leghelyesebben tenni a dolgokat. Úgy érzed, tisztáztad most a kettőtök helyzetét, szerepét, és megteheted, hogy másvalaki közeledését elfogadod. Reméled, ő is hamar talál egy szimpatikus lányt, akivel járni fog.
2015. aug. 14. 12:17
 4/5 anonim válasza:
Hát ha a legjobb barátod,akkor úgyis elfogadja és örül annak,hogy boldog vagy.Persze ez neki most nehéz,de idővel elmúlik.
2015. aug. 14. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Először mérges lesz de utána lenyugszik. :)
2015. aug. 15. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!