Hogyan mondjam el anyának hogy eltörtem a laptopot?
Figyelt kérdés
A fedelén-ahogy lecsukjuk-kb. 4 cm-es törés van. Drága laptop, még csak 1 éves. Véletlenül rosszul fogtam meg. Anyával SOHA nem lehetett leülni beszélgetni mert fáradt, nincs kedve, más dolga van (pl. szolárium) stb.. Nem türelmes, nem megértő.
Szülők, mit tennétek ha ezt csinálná a gyereketek?
Ui: Apával elváltak így csak neki tudom elmondani
14/L.
2015. febr. 13. 18:49
1/2 anonim válasza:
Mondd el. Megverni nem fog, ideges lesz, mert mondtad nem olcsó, meg olyan fajta nő. Nos xar xar de nem pótolhatatlan. Én spec nem ordítanék, nem ütnék stb... Ez van, már mindegy. Ha látnám megbánta, felfogta akkor ok, elég rossz a bűntudat is neki, minek csesztessem pluszba.
2/2 Vilcsianyuja válasza:
"Anya, véletlenül kicsúszott a kezemből a laptop és eltörtem. Nagyon sajnálom. Szerencsére használni még lehet, csak a külseje tört el. Légyszi ne haragudj rám, nem is tudom, hogy lehetek ilyen béna." Ennyi. Mondjuk szegény anyukádat de sajnálom, biztos annyira ki lesz akadva, hogy nem tud nyugodtan szolizni... Szóval ha már elővezetted a dolgot, és netán anyukád nagyon leteremt, akkor ideje előhozakodnod, mennyire bánt téged, hogy fontosabb neki, hogy a szoliban süttesse magát, mint hogy veled foglalkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!