Tinik! 18. szülinapra és karácsonyra egyben mit kérnétek:Samsung galaxy note 3-at vagy egy laptopot? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Pr nap múlva lesz a 18.szülinapom,és arra nem kérek semmit,hanem szülinapi és egyben karácsonyi ajándékként kérnék egy ilyen típusú okostelefont vagy egy új laptopot.Nem tudom eldönteni,hogy melyik legyen,mert van egy Samsung galaxy s2-m,ami már több,mint 2 éves,eléggé lestrapált már,a laptomon viszont 7 éves és állandóan lefagy,lassú.Ti melyiket kérnétek a helyemben,és miért?2013. nov. 22. 01:25
1/12 A kérdező kommentje:
*pár nap
2013. nov. 22. 01:26
2/12 A kérdező kommentje:
Ja igen,a laptop már csak úgy működik,ha töltőn van.
2013. nov. 22. 01:46
3/12 anonim válasza:
A laptop tűnik sürgősebben cserélendőnek, én azt kérnék inkább. Rangsorolni nem tudok, egy jól működő telefon és számítógép is alap nekem, úgyhogy azt kérnék, amelyik most rosszabb állapotban van.
4/12 anonim válasza:
Én is a laptop mellett szavazok. Nagyobb hasznát tudod venni, illetve valamivel könnyebben lehet manapság új telefonhoz jutni, mint laptophoz.
5/12 anonim válasza:
Laptop.Főleg ha egyetemre készülődsz, és egyre többet kell otthon dolgoznod.
7/12 anonim válasza:
Galaxy s2 plus-om van, igaz még csak fél éves, de szerintem elég jó telefon még ma is (bár a plus 2013 elején jelet meg), szóval én így ennek függvényében a laptopot választanám. Főleg, ha a laptopot használod állandóan. Nekem is van egy már elég sz.r 5 éves laptopom, de van egy viszonylag jó gépem, és én azt használom. Ha esetleg ez veled is így van, akkor talán megfontolandó a kérdés.
8/12 anonim válasza:
Nem vagyok tini, de ha tovább tanulsz, mindenképp laptop.
10/12 anonim válasza:
hát, hogyha a laptopod már nem működik jól, akkor egy laptopot, és majd valamelyik másik ünnepre kéerd a telefont, szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!