Hogy mondjam meg, hogy egy másik lánnyal laknék együtt?
Most végzősök vagyunk, jövőre egyetem. Van egy barátnőm, akit már régebb óta ismerek, de nem vagyunk osztálytársak. A fejébe vette, hogy majd mi együtt fogunk lakni ősztől, mivel ugyanabban a városban jelentkeztünk egyetemre (csak más szakra). Én rábólintottam, hogy oké, nyárig úgyis kiderül, hogy egyáltalán felvesznek-e.. De ő már előre tervezi, hogy milyen jó lesz, hétvégente együtt megyünk bulizni, meg éjszakákat beszélünk át, stb. Hát, én elsősorban tanulni mennék, és az a szak, amire szeretnék menni rengeteg tanulással jár, semmi kedvem éjjel-nappal cseverészgetni vele.
Igazából van egy osztálytársam most, aki szintén ebbe a városba menne, nehéz szakra, úgyhogy ő el sem mozdulna a könyv fölül. Anya is igazából ezt a lányt szeretné, mert az ő családja tuti, hogy mindig időben befizetnék a bérletit, mikor a másik lány családját igaz, hogy régebb óta ismerjük, de róluk nem lehet tudni, hogy melyik hónapban mondanák, hogy fizessük már ki helyettük is, mert most éppen nincs miből, a szüleimet meg nem akarom ezzel terhelni, hogy ki tudja hány hónapon keresztül ők fizessenek egy albérletet, a lány meg ingyen lakik benne. Nem arról van szó, hogy rosszat akarok neki, de a szüleimnek sem!
Amúgy meg igaz, hogy jó barátnők vagyunk azzal a lánnyal, meg többször is találkozunk, de többször volt már olyan is, hogy úgy éreztem, csak kihasznált pár dologban.. A másik lánnyal meg lehet nem váltanánk pár mondatnál többet egy nap, de egyetem után hullafáradtan nem is lenne sok kedvem a traccspartihoz. Én is lány vagyok. Megbántani sem szeretném azt a lányt, meg rosszul is érzem magam amiatt, hogy nagyban tervez ezt-azt, aztán mondom neki, hogy bocs, de mégsem..
majd meglátod, hogy nem csak tanulásból áll az egyetem :DDDDD
amúgy meg simán megmondod neki, találtál más lakótársat, vele költözöl. Csak időben szólj, ne az utolsó pillanatban, mert akkor jogos lenne a sértődés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!